Renault yine yaptı yapacağını! Bu fiyata araba almak büyük şans! Renault Megane Sedan'a Özel Kampanya!

Yeni Renault Megane Sedan kampanyasıyla şimdi fiyatlar düştü! Sınırlı stoklarla hemen sahip olun.

Renault yine yaptı yapacağını! Bu fiyata araba almak büyük şans! Renault Megane Sedan'a Özel Kampanya!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobillere olan ilgi hız kesmeden devam ediyor. Araç bulunurluğunun sorun olduğu dönemde otomobil talepleri karşılanamayan otomobil firmaları, yoğun bir taleple karşı karşıya kalıyorlar. Otomobiller artık yalnızca bir ihtiyaç olmaktan çıkıp aynı zamanda yatırım aracı olarak da görülüyor. Bu nedenle araç satışları adeta patlama yaşıyor. Ancak, artan taleplere yetişmekte zorlanan firmalar da mevcut. İşte bu piyasa ortamında Renault, yeni bir satış politikasıyla ön plana çıkmaya başladı.

Renault, Zam Sızdırmıyor!

Renault'un yeni satış politikasıyla büyük bir ses getirdiği biliniyor. Firma, diğer otomobil üreticilerinin zam üstüne zam yaptığı bir dönemde, fiyat artışlarına dur diyor. Tüm modeller için geçerli olmasa da bazı modellerde Renault, Ağustos ayındaki zamları uygulamıyor. Bu modellerde fiyat listesi değişmeyerek, müşterilere farklı bir fırsat sunmuş oluyor. Tabii ki, bunların arasında çok satan modellerden Renault Megane Sedan da bulunuyor.

para9.webp

Güncel Fiyat Listesi

Renault Megane Sedan için firma, aşağıdaki fiyat listesiyle satışlarına devam ediyor:

  • Renault Megane Sedan Joy 1.3 Tce 140 bg: 1.089.000 TL
  • Renault Megane Sedan Joy 1.3 Tce EDC 140 bg: 1.164.000 TL
  • Renault Megane Sedan Joy Comfort 1.3 Tce EDC 140 bg: 1.179.000 TL
  • Renault Megane Sedan Touch 1.3 Tce EDC 140 bg: 1.205.000 TL
  • Renault Megane Sedan Touch 1.5 Blue Dci EDC 115 bg: 1.363.900 TL
  • Renault Megane Sedan Icon 1.3 Tce EDC 140 bg: 1.276.000 TL
  • Renault Megane Sedan Icon 1.5 Blue Dci EDC 115 bg: 1.435.000 TL

Renault Megane Sedan'a Özel Kredi Desteği!

Renault Megane Sedan için firma, müşterilere özel kredi desteği de sunuyor. Bu sayede, bu araçlara sahip olmak çok daha kolay hale geliyor. Her müşterinin elinde peşin parası olmayabiliyor ve bunun için bankalardan alınan kredilerin faiz oranları oldukça yüksek olabiliyor. Ancak, Renault müşterilerine düşük faiz oranları ile kredi imkanı sağlayarak bu sorunu aşmalarına yardımcı oluyor.

Eğer siz de yüksek kaliteye sahip, konforlu ve güvenli bir sedan arıyorsanız, Renault Megane Sedan tam size göre! Ağustos kampanyasıyla birlikte fiyat sürpriziyle karşılaşacağınız bu araca sahip olmak için acele edin! Unutmayın, kampanya stoklarla sınırlıdır.