Promosyon ödemelerinde kazan kaynadı! 35.000 TL tek seferde ödenecek!

O yerde çalışanlara sevindiren haber geldi. Habere göre çalışanlar 35 bin TL promosyon alacak. İşte detaylar...

Promosyon ödemelerinde kazan kaynadı! 35.000 TL tek seferde ödenecek!

O yerde çalışan işçiler için müjdeli haber geldi. Çalışanlarına 35.000 TL tutarında promosyon ödeneceği açıklandı. Çalışanları sevince boğacak bu haberin detayları için okumaya devam edin...

245 Personelin Yüzü Gülecek!

Kandıra Belediyesi, çalışanları için müjdeli haberi duyurdu. Belediye bünyesinde çalışma gerçekleştiren ve görev yapan 245 personel, 35.000 TL tutarında bir promosyon almaya hak kazanacak.

çalışanlara promosyon

Gerçekleştirilen promosyon ihalesine 8 farklı banka katılarak, işçilerin maaş hesaplarını kendi bankalarına taşımak için birbirinden cazip teklifler sundu. Yapılan değerlendirmeler sonucunda, işçilerin hesaplarına en kısa sürede 35.000 TL'lik promosyon ödemeleri yapılacak. 5 Ağustos'ta düzenlenen ihaleyle başlayan süreç, çalışanların yüzünü güldürecek.

Kandıra Belediyesi'nden Çalışanlarına Büyük Sürpriz!

Kandıra Belediyesi, işçileri için önemli bir adım attı. Belediye tarafından düzenlenen promosyon ihalesi sonucunda, işçiler 35 bin TL tutarında promosyon alacak. Belediye Başkanı Erol Ölmez'in de özel çabalarıyla promosyon miktarı en üst seviyeye çıkarıldı. Bu gelişme, işçiler arasında büyük sevinç yarattı.