Paraya sıkışanlara hızır gibi yetişti! 200 TL ödeyen 70 bin TL'ye kadar krediyi kapacak: O banka kampanyayı başlattı

Milyonlarca insanın nakit ihtiyacının arttığı bir dönemde Yapı Kredi Bankası, kamuoyunu sevindirecek bir açıklama yayınladı. Banka, müşterilerinin taksitli ödeme başvurusunda bulunabilmesini sağlayan ihtiyaç kredisi ürününü hizmete sundu. Detaylar burada..

Paraya sıkışanlara hızır gibi yetişti! 200 TL ödeyen 70 bin TL'ye kadar krediyi kapacak: O banka kampanyayı başlattı

Aralık ayının gelmesiyle birlikte kamu ve özel bankalar için ürün detayları yeniden güncellendi. Birçok banka, müşteri sayısını artırmak için yılın son ayında oldukça kazançlı promosyonlar başlattı. Bu arada Yapı Kredi Bankası'ndan tüketicilerin yüzünü biraz olsun güldürecek açıklama yapıldı.

Uzun süredir herkesi oldukça fazla etkileyen yüksek enflasyon sorununa ek olarak, rekor düzeylerdeki döviz kazançları mevcut ekonomik koşulları daha da kötüleştirdi. Bu çerçevede apı Kredi Bankası, nakit yardımına ihtiyacı giderek artan tüketicilerden olumlu yanıt aldı. Aralık ayında banka, tüketici kredilerine özel olarak taksit ertelemeli bir kampanya başlattığını resmi olarak duyurmuştu.

"Yapı Kredi Bankası Aralık ayı kredi kampanyası"

Yapı Kredi Bankası Aralık ayı kredi kampanyası

Yapı Kredi Bankası, Aralık ayında iyi bir haberle başlayarak tüketicilerin ihtiyaç duyduğu nakit yardımını sağlayacağını açıklamıştı. Banka, tasarladığı yeni kredi ürünü kapsamında taksitlerin 3 aya kadar ertelenebileceğini belirterek, aşağıda yer alan örnek ürün maliyet tablosunu oluşturdu.

Kredi tutarı: 70.000TL

Süre: 21 ay (3 ay erteleme seçeneği)

Faiz oranı: %5,14

Taksit tutarı: 6.296,06 TL

Başvuru Detayları

Yapı Kredi Bankası'nın hayata geçirdiği ihtiyaç kredisi ürünü, yüksek limitleri ve 3 ay erteleme avantajıyla nakit sıkıntısı çeken tüketicilerin ilgisini çekmeyi başardı. Yılı nakit desteğiyle bitirmek ve yeni yıla rahat başlamak isteyenler, ilgili kredi ürünleri hakkında daha fazla bilgi edinmeye başladı.

Yapı Kredi Bankası, 3 ay ödemesiz ihtiyaç kredisi ürününe Aralık ayı içerisinde başvuru yapılabileceğini, başvuruların doğrudan şubeler üzerinden veya mobil uygulamalar ve internet bankacılığı ekranları üzerinden elektronik ortamda yapılabileceğini duyurdu.