Paraya sıkışanlar o bankanın yolunu tutacak! Şartsız koşulsuz 15.000 TL destek ödemesi yapıyor

Nakit ihtiyacı olanlara müjde! 15 bin TL ödemeler başlıyor! Tüm detaylar haberimizde.

Paraya sıkışanlar o bankanın yolunu tutacak! Şartsız koşulsuz 15.000 TL destek ödemesi yapıyor

Eğer nakit ihtiyacınız varsa hemen bu bankaya gidin! Başvuru yapan herkese 15 bin TL ödeme yapılacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

NAKİT İHTİYAÇLARINA 15 BİN TL ÇÖZÜM

Albaraka Türk tarafından yapılan son haberlere göre 31 Aralık tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında Vade Farksız 15 bin TL Limitli Pratik Finansman Kart ödemesi yapılacak. Müşteriler taksit ödemelerini üç ay erteleyebilecek ve 6 ay vade seçeneğinden faydalanabilecek. Kampanyadan sadece 25 yaş ve üstü müşteriler faydalanabilecek, başvurusu olumlu sonuçlanan müşteriler finansman başvurusu yapmak için değerlendirilecek. 

albaraka türk 15 bin tl nakit kampanyası

İlk olarak Albaraka Türk mobil uygulamasını indirerek görüşmeli görüşme yöntemiyle müşteri olmanız gerekiyor. Daha sonra telefona gönderilen geçici şifreyle mobil uygulamaya giriş yapabilir ve kampanya başvurularınızı oluşturabilirsiniz. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra kampanya menüsüne girerek Vade Farksız 15 bin TL kampanya kodunuzu alabilirsiniz. Daha sonra işlem menüsünden Pratik Finansman Kart sayfasına girdikten sonra kampanya kodunu girerek limit belirleyebilir ve başvurunuzu oluşturabilirsiniz. Başvuru ile ilgili değerlendirme sonuçları kısa mesaj olarak bildirilir ve kartınız fiziki olarak gelene kadar online alışverişlerde kullanabilirsiniz.