Opel'de Ağustos Ayına Özel Kampanya: 300 Bin TL Kredi İmkanıyla Aracını Satın Al!

Ağustos ayı geldi çattı ve Opel, beklenen kampanyasını duyurarak araçseverleri sevindirdi. Opel, şimdi aracını almak isteyenlere 300 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor. Fırsatı kaçırmayın, çünkü stoklar sınırlı!

Opel'de Ağustos Ayına Özel Kampanya: 300 Bin TL Kredi İmkanıyla Aracını Satın Al!

Opel'in Ağustos ayı kampanyası ile hayalinizdeki araca sahip olmak artık çok kolay! Kredi fırsatı sayesinde aracınızı hemen satın alabilirsiniz. Peki, bu kampanyanın özellikleri neler?

Kredi Fırsatı Detayları ve Faiz Oranları

Opel'in kampanyası kapsamında, Opel Grandland modeli için 300 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunuluyor. 12 aya kadar vade seçeneği bulunurken aylık faiz oranı sadece yüzde 1,99 olarak belirlendi. Üstelik, kampanyaya ek olarak 100 bin TL takas desteği de sizleri bekliyor.

Kampanya Şartları ve Süresi

Bu cazip kampanya 1 Ağustos 2023 tarihinden başlayarak 31 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olacaktır. Kampanyadan yararlanmak için aracınızın ilk tescil tarihinin 1 Ocak 2022 veya öncesine ve son tescil tarihinden itibaren en az 6 aydır sizin adınıza kayıtlı olması gerekmektedir.

opel.jpg

Takas İmkanı ile Daha da Avantajlı

Eski aracınızı yenisiyle değiştirmek isterseniz, kampanya kapsamında takas imkanı da sunuluyor. Opel Yetkili Servislerinden satın alınacak ve kampanya öncesinde fiyat koruması olmayan tüm Opel Grandland modellerinden biriyle takas yapmak istediğinizde, aracınızı Opel Yetkili Servisine teslim ederek 100.000 TL tutarında takas indiriminden faydalanabilirsiniz.

Stoklarla Sınırlı, Acele Edin!

Bu fırsattan yararlanmak için elinizi çabuk tutun! Kampanya stoklarla sınırlı olup sadece 200 adet satış için geçerlidir. Hayalinizdeki Opel araca sahip olmak için şimdi harekete geçin!

Sınırlı süreli bu fırsatı kaçırmayın. Opel'in güvenilir ve kaliteli araçlarıyla hayatınızı kolaylaştırın. Detaylı bilgi ve randevu için en yakın Opel Yetkili Servisine başvurabilirsiniz. Unutmayın, kampanya tarihleri arasında geçerli olacak bu fırsatı kaçırmamak için acele edin!