O sektörde çalışanlara dev kredi kampanyası! Halkbank ayda sadece 3000 TL taksit alacak!

Halkbank, sağlık çalışanlarına yapacağı finansal desteği duyurdu! Ayrıntılar haberimizde...

O sektörde çalışanlara dev kredi kampanyası! Halkbank ayda sadece 3000 TL taksit alacak!

Devlet bankası Halkbank, sağlık çalışanlarının mali durumlarına destek olmak amacıyla yeni bir kredi kampanyası başlattı. Banka, sağlık çalışanlarına sunulan ayrıcalıkları artırarak onların ihtiyaçlarına yönelik çözümler geliştirmeye devam ediyor.

Halkbank yetkilileri, sağlık çalışanlarının ülkemizdeki hizmetlerinin değerini her fırsatta vurguladıklarını belirtti. Bu kapsamda hazırlanan yeni kredi kampanyasıyla sağlık çalışanlarının mali yükünü hafifletmeyi hedeflediklerini ifade etti.

halkbank sağlık çalışanları

Kampanya kapsamında 50.000 TL tutarındaki bir kredi için sağlık çalışanlarına özel faiz oranı %3,69 olarak belirlendi. 36 ay vadeye yayılan bu kredide tahsis ücreti 288 TL olacak. Böylece sağlık çalışanları aylık 2943,36 TL ödeme yaparak krediyi geri ödeyebilecek. Toplam ödeme tutarı ise 76.355,1 TL civarında hesaplandı.

Halkbank yetkilileri, sağlık çalışanlarının kredi ödemelerini aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli veya serbest ödeme seçenekleriyle gerçekleştirebileceklerini belirtti. Böylece ihtiyaçlarına uygun ödeme planı seçebileceklerini ifade etti.

Halkbank'ın sağlık çalışanlarına sunduğu diğer ayrıcalıklar arasında şubeye gitmeden internet, mobil ya da ATM kanallarından işlem yapma, ücretsiz para çekme ve havale yapma imkânları bulunuyor. Banka, sağlık çalışanlarının ihtiyaç duyabileceği her alanda yanlarında olmaya devam edeceğini açıkladı.