O marketlerde ayçiçek yağı yüzde 15 indirime girdi! Cumhurbaşkanı talimatı etiketleri değiştirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan çağrı yaptı, Karadenizbirlik uyguladı! İndirimler başlıyor. İşte ayrıntılar...

O marketlerde ayçiçek yağı yüzde 15 indirime girdi! Cumhurbaşkanı talimatı etiketleri değiştirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son dönemde zincir marketlere yönelik yaptığı fiyat indirimi çağrısı olumlu sonuçlar doğurmaya devam ediyor. Erdoğan'ın çağrısından sonra pek çok büyük marka ve kooperatif indirim kampanyaları başlattı.

Mobilya sektörünün önde gelen firmalarından MODOKO, fiyatlarında yüzde 20'lik bir indirim uyguladığını duyurdu. Şirketin Başkanı Koray Çalışkan, sektörün son dönemde yaşadığı maliyet artışlarına rağmen karlılıklarından feragat ederek indirime gittiklerini ifade etti. Çalışkan, indirimin yıl sonuna kadar süreceğini ve özellikle evlenecek çiftlere büyük kolaylık sağlayacağını belirtti.

karadenizbirlik ayçiçek yağı indirimi

Türkiye'nin önemli yağ üreticilerinden Karadeniz Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (KARADENİZBİRLİK) de Cumhurbaşkanı'nın çağrısına olumlu yanıt verdi. Kooperatif, ayçiçek yağı fiyatlarında yüzde 12 ile 15 arasında indirime giderek tüketicileri memnun etti.

Özetle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fiyatların makul seviyeye indirilmesi yönündeki çağrısı pek çok şirket ve kooperatifi harekete geçirdi. Tüketiciler için önemli oranda indirimlerin hayata geçirilmesi, enflasyonla mücadelede önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.