O bankanın uygulamasını yükleyene 600 TL hediye! Elini çabuk tutan kazanacak

Garanti BBVA yeni bir kampanyaya imza attı. Banka tarafından oluşturulan bu kampanyaya göre ise müşteriler 600 TL'ye varan para kazanabiliyorlar. Sizler için Kampanya koşulları ve detaylarını araştırdık… İşte yapılması gerekenler…

O bankanın uygulamasını yükleyene 600 TL hediye! Elini çabuk tutan kazanacak

BANKANIN MOBİL UYGULAMASINI İNDİREN PARAYI KAPIYOR… 600 TL KAZANMAK BU KADAR KOLAY…

Garanti BBVA yeni bir kampanyaya imza attı. Banka tarafından oluşturulan bu kampanyaya göre ise müşteriler 600 TL'ye varan para kazanabiliyorlar. Sizler için Kampanya koşulları ve detaylarını araştırdık… İşte yapılması gerekenler…

para

Garanti BBVA müşterilerine özel olarak yeni bir kampanya hazırladı. Bu kampanyaya göre mobil uygulamayı telefonuna yükleyen müşteriler 600 TL'ye varan kazanç sağlayabilecek.

Birçok bankanın farklı farklı kampanyaları bulunuyor. Ancak Garant, Bankası bu kampanyası ile alışılmışın dışında bir kampanyaya imza attı. Bir çok bankadan alışverişlere hediye paralar veriliyor. Ama bu kampanya bambaşka….

MOBİL UYGULAMAYI İNDİRENLER PARA KAZANACAK

Garanti BBVA Mobil’i indiren müşteriler A101 Ekstra’dan 350 TL indirim den yararlanabiliyor. Aynı zaman da Bonus ile 500 TL A101 Ekstra harcamalarına da 250 TL bonus sağlanıyor.

 Yeni banka müşterilerinin yararlanabileceği bu kampanya ile müşteriler toplanda 600 lira ya varan para kazanç sağlıyorlar.

Müşterilerde bu kazandıkları bonusları anlaşmalı iş yerlerinde harcayabiliyorlar. Banka kampanyanın detayları ile ilgili de bir takım paylaşımlarda bulundu. Buna göre kampanya 1-30 Haziran 2024 tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indiren ve “Müşteri Olmak İstiyorum” adımı ile ilerleyip ilk defa Garanti BBVA’lı olan ve 2024A101 promosyon kodunu uygulamaya giren müşteriler e özel olarak hazırlandı.

• Müşteriler promosyon kodunu Garanti BBVA Mobil’deki Profil ve Ayarlar adımında yer alan Promosyon Kodu Paylaş/Gir alanın elde edebilecekler.

• Koşulları sağlayan müşteriler www.a101.com.tr/ekstra web sitesi ve A101 Yeni – Ekstra mobil uygulaması üzerinden yapacakları 350 TL ve üzeri alışverişlerinde geçerli 350 TL indirim kodu kazanmış olacak.

• Kişiye özel olan bu indirim kodları ise en geç 15 Temmuz 2024 saat 23:59’a kadar kullanılması gerekmektedir. Kullanılmayan kodların süre sonunda geçersiz olacağı belirtildi.

• Kampanya dönemi içinde 1 kişi en fazla 1 indirim kodu kazanabilir.

• Kazanılan kupon kodlarını A101 Ekstra’da kullanmak için ödeme ekranına geçmeden önce telefon numarası ile giriş yapmanız gerekmektedir. Ardından, “Sepetim” sayfasında yer alan ‘’Kuponlarım’’ alanına giriş yapılması ve ‘’Kullan’’ butonuna tıklanması gerekmektedir.

• Bir alışverişte sadece bir adet indirim kodu kullanılabilir, kodlar tek kullanımlıktır, bölünemez.

İndirim kodu kullanılan alışverişin tamamı iptal veya iade ettiğinde, kampanya halen devam ediyorsa indirim kodu hesaba tekrar yüklenir.

• Kısmi iptal veya iade yapılan durumlarda indirim kodları hesaba tekrar yüklenmez.

• Bu kampanyadan 18 yaşından küçükler yararlanamaz.