O bankanın müşterileri 25 gün içinde hemen işlem yapsın! Banka 1000 TL para iadesi yapacak

Ziraat Bankası müşterilerine para iadesi yapıyor. Mobil bankacılık üzerinden ya da SMS ile başvuru yapabilirsiniz. Başvuru tarihini sakın kaçırmayın !

O bankanın müşterileri 25 gün içinde hemen işlem yapsın! Banka 1000 TL para iadesi yapacak

Ziraat bankası müşterilerinin yararlanabileceği para iade kampanyası 1 Aralıktan itibaren başlatıldı. 1 Aralık'ta Ülkemizin en çok işlem gören bankalarından Ziraat Bankası, müşterilerinin bu kampanyadan 31 Aralık gününe kadar yararlanabileceğini açıkladı. Ziraat Bankası'ndan 1.000TL iade nasıl alınır. Başvuru şartları ve daha fazla bilgiyi haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Ziraat Bankası Müşterilerine 1.000 TL Nakit

Ziraat Bankası kartı olan tüm vatandaşların başvurabileceği 1.000TL iade kampanyası 1 Aralık dan itibaren başlatıldı. Müşteri duyurusunda, başvuru koşullarını 31 Aralık tarihine kadar yerine getiren müşterilerin 1.000 TL'ye kadar geri ödeme alacağı belirtildi.

Ziraat Bankkart kredi veya banka kartı fonksiyonu üzerinden Vestel mağazası veya internet adresi üzerinden 10 bin TL'nin üzerinde 1.000 TL banka kartı lirası iadesi tek seferde yapılacaktır.

para

Kampanya Tarihini Sakın Kaçırmayın

Ziraat Bankası1.000TL Para İade kampanyası 13 Kasım- 31 Aralık  tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyaya başvurmak için Bankkart mobil uygulamasını kullanabilir veya SMS ile kolayca katılabilirsiniz. SMS ile başvuru yapmak isteyenler Ziraat Bankası'na kayıtlı numaranız ile mesaj bölümüne  VESTEL yazarak 4757'ye göndermeniz gerekmektedir. Bu kampanyadan faydalanabilmek için POS cihazınız üzerinden harcama yapmanız gerekiyor.

Belirtilen kampanya şartlarını yerine getiren ve belirtilen tarihte başvuruda bulunan müşteriler,  1.000 TL'ye kadar geri ödeme alacaklardır. Kampanya süresince bu kampanyadan sadece 1 kez yararlanma hakkınız bulunmaktadır. Katılım 31 Aralık tarihinde sona erecek ve bir sonraki alışverişiniz için havale edilen 1.000TL iadeyi nakit olarak kullanma imkanına sahip olacaksınız.