O banka öğle yemeği parasına 70.000 TL ödüyor! Uygun kredi için herkes sırada

Son dönemde güncel faiz oranlarıyla tüketicilere destek sağlayan Vakıfbank, özellikle SMS kredi kampanyasıyla dikkat çekiyor. Bu kampanya ile Vakıfbank, ödemeleri kolaylaştırmayı ve detayları paylaşmayı amaçlıyor.

O banka öğle yemeği parasına 70.000 TL ödüyor! Uygun kredi için herkes sırada

Kötüleşen ekonomik koşullar karşısında nakit ihtiyacı artan tüketiciler, mevcut kredi kampanyalarını araştırmaya başladı. Merkez Bankası'nın son faiz artırım kararı sonrasında, güncellenen kredi faiz oranları rekor seviyelere ulaştı. Bu durumu fark eden tüketiciler, bütçelerini riske atmayacak fırsatlardan yararlanmak için arama motorlarında sık sık sorgulamalar yapmaya başladılar.

Vakıfbank: Uygun Fiyatlı Kredi Fırsatı

Artan faiz oranlarıyla daha fazla borç yükü altına giren tüketicilerin yardım arayışı devam ederken, Vakıfbank'tan beklenen 'uygun fiyatlı kredi' fırsatı geldi. Vakıfbank, tüketicilere sağladığı faydaları yansıtmak amacıyla tek SMS ile nakit erişim olanağı sunuyor.

Vakıfbank SMS Kredisi Detayları

Vakıfbank'ın SMS kredi kampanyası 18 yaş üstü tüm tüketicilere yönelik. Üst limit 70 bin TL, maksimum vade ise 36 ay olarak belirlenmiş durumda. Uygulanacak faiz oranı yüzde 3,69. Ayrıca, kredi kampanyasından yararlananlara 3 ayda bir ödeme imkanı tanınıyor.

2023/06/14/para12.jpg

Nasıl Başvurulur?

Vakıfbank'ın yüzde 3,69 faiz oranı ve maksimum 70.000 TL limitle duyurduğu SMS kredisinden faydalanmak isteyen tüketiciler, cep telefonlarının mesajlar bölümüne boşluk bırakarak tek tek giriş yapabilirler. Kredi numaranızı, TC kimlik numaranızı, doğum tarihinizi (gün ve yıl), aylık gelir bilgilerinizi girerek 5424'e SMS göndermeniz yeterli olacaktır. Kamu bankaları SMS taleplerine kısa sürede yanıt vermektedir.