O banka nakit ihtiyaçlarını dindirecek! 30.000 TL anında kredi başvuruları açıldı

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlara müjde! 30 bin TL ödeme yapılacak! Tüm detaylar haberimizde.

O banka nakit ihtiyaçlarını dindirecek! 30.000 TL anında kredi başvuruları açıldı

Son dönemlerde bankalar sık sık kredi kampanyası düzenlemeye devam ediyor. Bu iki banka büyük kampanyalarını paylaştı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

30 BİN TL KREDİ KAMPANYASI

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını yakından takip ediyor. Akbank ve Denizbank'tan yapılan son duyurulara göre iki büyük ihtiyaç kredisi kampanyası başladı. Bankaların kredi başvuru süreçleri de çok kolay ilerliyor ve başvuru süreci hızlı şekilde sonlanıyor. Başvurusu onaylanan müşteriler aynı gün ödemelerini çekebiliyor. Kimlik numarasına göre yapılan ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında bankaların müşterileri nakit ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabiliyor. 

akbank ve denizbank ihtiyaç kredisi kampanyası

Akbank ihtiyaç kredisi başvuruları bankanın dijital kanalları ve kısa mesaj yoluyla yapılabiliyor. Akbank üzerinden başvuru yapacak vatandaşlar 4425 numarasın KREDİ yazıp bir boşluk bırakıp kimlik numaralarını yazıp gönderdikten sonra başvurularını oluşturabiliyor. Denizbank üzerinden başvuru yapacak müşteriler 3280 numarasına KREDİM yazıp bir boşluk bırakıp kimlik numaralarını yazıp göndererek başvurularını oluşturabilecek. Başvuru yapmak için banka şubelerine gitmeye de gerek kalmıyor. Dijital kanallar aracılığıyla da kolaylıkla başvurular yapılabiliyor. Kimlik numarasının sonu 0, 2, 4, 6, 8 olan müşteriler iki bankanın ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanarak nakit ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabiliyor. Bankalar müşterilerine uygun faiz oranları ve uygun vade süreleri de sunuyor.