O banka beklenen kredi kampanyasını başlattı! Düşük faizle 50.000 TL'yi hemen veriyor

Vatandaşların nakit ihtiyacını karşılamak için harekete geçen bankalardan biri olan QNB Finansbank, 50.000 TL sabit faizli kredi vermek için yeni bir kampanya duyurdu. Kampanya detayları neler, kimler başvuru yapabilir, son tarihi ne zaman? Soruları ise büyük merak uyandırdı. Bu soruların yanıtlarına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden ulaşabilirsiniz…

O banka beklenen kredi kampanyasını başlattı! Düşük faizle 50.000 TL'yi hemen veriyor

Yeni müşteri çekmek ve vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak isteyen bankalar çeşitli kampanyalar yürütmektedir. QNB Finansbank’ ta en fazla kampanya yapan bankaların başında geliyor. QNB Finansbank en yeni kampanyasını kamuoyuna duyurdu. Detaylar haberimizde…

banka

BANKALAR MUSLUKLARI AÇTI: O BANKADA SABİT %1,99 FAİZLİ 50.000 TL FIRSATI! KAÇIRAN PİŞMAN OLACAK

QNB Finansbank yeni kredi kampanyasını duyurdu. 50.000 TL sabit faizli kredi anında hesabınıza geçecektir. Bu kredi ihtiyaç kredisi olarak ilan edildi ve Hangi Kredi'de ilan edildi. QNB Finansbank kredileri hakkında daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz.

Türkiye'de yüksek faiz oranları ve enflasyonun kredi sorunlarına yol açtığı bu zorlu süreçte QNB Finansbank yeni bir kredi kampanyası başlattı. Açıklanan yeni kredilere ilişkin faiz oranları sabitlendi. Banka, krediyi 50.000 TL ile sınırlamış ve %1,99 faiz oranı açıklayarak 36 ay vade imkânı sunmuştur. "Yeni müşteriler için QNB Finansbank'tan %1,99 sabit faiz oranıyla 50.000 TL ihtiyaç kredisi kullanma fırsatını kaçırmayın! Şimdi HangiKredi'ye başvurun. İhtiyaçlarınızı ertelemeyin.

QNB FİNANSBANK KREDİ ŞARTLARI

QNB Finansbank kredi kampanyasında, kredinin sadece yeni müşteriler için olduğu belirtildi. Ayrıca kredi kartı gibi diğer ürünlerden faydalananlar da kredinin yanı sıra acil nakit çözümlerine de ulaşabilmektedir. Mevcut müşterilerimiz için kredi faiz oranını değiştireceğiz. Yeni kredinin aylık taksitleri 12 taksitte ödenerek 4.900,07 TL olarak belirlendi. 36 ay boyunca taksitli ödemeyi seçerseniz, krediye dayalı faiz oranları uygulanır.

KREDİ İÇİN DETAYLAR ŞU ŞEKİLDE;

Faiz Oranı %1,99

Toplam Faiz 8.800,81 TL

Aylık Taksit 4.900,07 TL

Toplam Ödeme 59.088,34 TL

Yıllık Maliyet Oranı %37,39

Tahsis Ücreti 287,50 TL

12 ay taksitler halinde ödenmesi durumunda, uzun vadeli taksitlerde uygulanan faiz oranı değişiklik göstermek üzere geri ödeme tutarı 59.000 TL olacaktır.

FİNANSBANK KREDİ ÖDEME PLANI

Kredi Geri Ödeme Planı Aşağıdaki Gibidir:

banka