Nakit paraya sıkışanlara kallavi kampanya! 2 gün içinde başvuran 10.000 TL krediyi kapacak

Ekonomik sıkıntıların artması ile beraber nakit alım gücü biten vatandaş çareyi bankaların kredi desteklerinde buluyor. Bankaların ise son alınan kararlardan sonra sıkılaştırdığı oranları vatandaşın belini bükerken Garanti BBVA’dan güzel haber geldi!

Nakit paraya sıkışanlara kallavi kampanya! 2 gün içinde başvuran 10.000 TL krediyi kapacak

Garanti BBVA, ileri düzeyde dijital bankacılık hizmetleri sunan bir banka olarak öne çıkıyor. Diğer bankaların sıkılaştırma politikaları nedeniyle müşteriler zor durumda kalırken, Garanti BBVA beklenmedik bir teklifle karşımıza çıktı. Nakit ihtiyacı olan müşterilere özel bir kredi teklifi sunuyor. Son haberlere göre, Garanti BBVA başvuran her müşteriye uygun faiz oranlarıyla kredi imkanı sunarak ihtiyaçlarını hızlıca karşılamalarına olanak tanıyor.

Garanti BBVA'nın duyurduğu kampanya kapsamında, geçerlilik süresi 31 Temmuz olan sıfır faizli kredi imkanı sunuluyor. Garanti BBVA müşterileri, bu kampanyaya başvurduklarında 10.000 TL'ye kadar olan kredilerinde herhangi bir faiz ödemiyorlar. Bu sıfır faizli kredi imkanı, müşterilerin dikkatini çeken en önemli avantajlardan biri.
kredi

Garanti BBVA bankası, faizsiz 10.000 TL kredi için başvuruların mobil şube üzerinden yapılabileceğini belirtti. Müşteriler, mobil şube üzerinden 10.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredisine başvurarak geri ödemelerini faizsiz bir şekilde yapabiliyorlar.

Banka, sıfır faizli 10.000 TL kredi imkanıyla ilgili açıklamalarda bulundu. "Garanti BBVA Mobil üzerinden bireysel kredi kartı başvurusu yapan müşterilerimiz, onaylandıklarında 10.000 TL'ye kadar faizsiz ve masrafsız taksitli nakit avans imkanından 6 ay boyunca yararlanabilirler!" şeklinde açıklama yaptı.