Nakit İhtiyacı Olanlara Büyük Fırsat! Düşük Faiz Oranı ve 24 Ay Vadeli Ödeme Seçeneğiyle...

Artan maliyetler, vatandaşları zor durumda bırakırken nakit ihtiyacı da her geçen gün artıyor. Bir banka, Temmuz ayına özel ihtiyaç kredisi detaylarını açıklayarak düşük faiz oranı ve uygun ödeme koşullarından yararlanma fırsatı sunuyor. İşte ihtiyaç kredisi ödeme detayları...

Nakit İhtiyacı Olanlara Büyük Fırsat! Düşük Faiz Oranı ve 24 Ay Vadeli Ödeme Seçeneğiyle...

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, bankaların sunduğu kampanya detaylarını araştırmaya devam ediyor. Birbirinden cazip avantajlar sunan bankalar, Temmuz ayıyla birlikte yeni kampanyalarını duyurmaya başladı. İş Bankası'nın güncel açıklamasıyla birlikte ihtiyaç kredisi detayları da ortaya çıktı. İşte ihtiyaç kredisi ödeme detayları...

İŞ BANKASI YENİ KAMPANYASINI AÇIKLADI

Nakit sıkıntısı çeken kişilere özel finansman desteği sağlayan İş Bankası, güncel kampanyasının detaylarını paylaştı. İş Bankası, düşük faiz oranı ve ek ödeme seçenekleriyle finansman desteği sunmaya devam ediyor. Para ihtiyacı olan vatandaşlar, İş Bankası'nın sağladığı finansman desteği hakkında araştırmalarını hızlandırdı.

para-2-006.webp

İŞ BANKASININ İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI NE KADAR?

İş Bankası, finansman desteği kapsamında müşterilere sağlanacak kredi miktarını belirleme konusu en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Banka tarafından hazırlanan örnek ödeme tablosu, ödeme seçeneklerini ayrıntılı bir şekilde açıklıyor. İş Bankası ödeme tablosu aşağıdaki gibi:

İş Bankası üzerinden 70 bin TL'lik ihtiyaç kredisi almak isteyen müşterilere %2,95 faiz oranıyla ödeme imkanı sunuluyor. 70.000 TL'lik kredi için 2,95 faiz oranına ek olarak 24 ay vade seçeneği sunulacağı belirtiliyor. Yıllık maliyet oranı %55,29 ve tahsis ücreti ise 350 TL olarak belirlenmiştir. Bu kapsamda, kredi ödeme seçenekleri için aylık taksit tutarı 4.445 TL olacak ve geri ödeme tutarı 107.038 TL olarak görülecektir.

Nakit ihtiyacına çözüm bulmak isteyen kişiler, İş Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi başvuru işlemleriyle ilgili detayları öğrenebilirler.