Migros'tan Kaçırılmayacak Fırsat! Dev İndirim Kampanyasıyla 24'lü Tuvalet Kağıdı ve 6'lü Kağıt Havlu Bedava!

Migros market zinciri, müşterilerinin memnuniyetini sağlamak ve alışveriş deneyimlerini daha ekonomik hale getirmek adına büyük bir indirim kampanyası başlattı. 27 Kasım ile 29 Kasım 2023 tarihleri arasında devam edecek bu kampanya, tuvalet kağıdı ve kağıt havlu ürünlerini neredeyse bedava fiyatına sunacak.

Migros'tan Kaçırılmayacak Fırsat! Dev İndirim Kampanyasıyla 24'lü Tuvalet Kağıdı ve 6'lü Kağıt Havlu Bedava!

Migros'un Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri olarak adını sıkça duyurduğu indirim kampanyalarıyla bilinir. Şimdiye kadar yapılmış olan kampanyalar arasında öne çıkan bu indirim fırsatı, özellikle ev ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla karşılamak isteyen müşterilere büyük bir avantaj sunmaktadır. Migros'un bu yeni kampanyası çerçevesinde, tuvalet kağıdı ve kağıt havlu ürünleri adeta yok fiyatına satışa sunulacak.

MİGROS'TAN KAĞIT ÜRÜNLERİNDE ÖZEL İNDİRİM!

Migros'un yeni indirim kampanyası, tuvalet kağıdı ve kağıt havlu alışverişlerini oldukça ekonomik hale getiriyor. İşte bu kampanya kapsamında sunulan bazı ürünler ve fiyatları:

  • Selpak Havlu 6'lı sadece 129,90 TL
  • Solo Havlu 6'lı sadece 109,90 TL
  • Papia Tuvalet Kağıdı 24'Lü sadece 244,90 TL
  • Selpak Deluxe Tuvalet Kağıdı 24'Lü sadece 244,90 TL
  • Süper Mayıslo Bambu Tuvalet Kağıdı 24'lü sadece 159,90 TL
  • Papia Pure & Soft Tuvalet Kağıdı 24'lü sadece 244,90 TL
  • Süper Mayıslo Bambu Havlu 6'lı sadece 83,22 TL

Bu muazzam indirim fırsatını kaçırmamak için 27-29 Kasım 2023 tarihleri arasında Migros mağazalarını ziyaret etmenizi öneriyoruz. Migros, müşterilerine en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sunmaya devam ediyor. Bu fırsatla tuvalet kağıdı ve kağıt havlu alışverişlerinizi daha hesaplı hale getirebilirsiniz. Migros'un bu özel kampanyasıyla banyo ve tuvalet ihtiyaçlarınızı karşılamanın ekonomik yolu sizleri bekliyor. Unutmayın, bu fırsat 29 Kasım tarihine kadar geçerli