Memurlara oh çektiren zam haberi erken geldi! Zam oranını duyan zil takıp oynayacak

14 Ağustos tarihi, devlet memurlarının maaşlarını belirlemeye yönelik toplu pazarlığa odaklanan çok sayıda kişi için çok önemli.

Memurlara oh çektiren zam haberi erken geldi! Zam oranını duyan zil takıp oynayacak

Türkiye'de memurların maaşlarını belirlemek için toplu sözleşme görüşmeleri gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda hükümetin açıklamaları merakla beklenirken devlet memurlara yapılan yüzde 110'luk zam talebine karşılık olarak yüzde 70'lik zamla yanıt vermesi değerlendiriliyor. Ayrıca kira talebi için sunulan teklife olumlu bakan hükümet, talebin yarısını büyük şehirlerde değerlendiriyor. Diğer taraftan da toplu sözleşme müzakerelerinin tahkime taşınabileceği de tartışılıyor.

Devlet Destekli Borç Kurtarma Kampanyası

Memurlara oh çektiren zam haberi

Türkiye'de finansal zorluklarla yüzleşmek ve finansal özgürlüğe kavuşmak isteyen herkese ümit verici fırsatlar sunuluyor. Cumhurbaşkanlığı tarafından açıklanan devlet destekli olarak hazırlanan borç kapatma kredisi kampanyasının amacı vatandaşları bir nebze de olsa rahat ettirmek.

Devlet ve özel bankaların işbirliğiyle yürütülen söz konusu kampanyada yüksek faiz oranlarından kurtulmak ve finansal rahatlığa kavuşmak isteyenlere destek veriliyor. Kamu ve özel bankalardan garantili kampanyalarla, borç ödemede ve sonrasında da finansal rahatlık sağlanıyor. Bu kampanya ile birlikte hem finansal yükümlülüğünüzü hafifletebilir hem de borcunuzu düşük faizle ödeyerek geleceğinizi daha güçlü bir temel üzerine inşa edebilirsiniz.

Başvurunuzu online olarak gerçekleştirmekle birlikte uzmanların desteğiyle kampanyanın detaylarını kolaylıkla öğrenebilirsiniz.