Maaşlara 6 Bin Lira Artış Geliyor!

Çankaya Belediyesi, belediye çalışanlarının maaşlarına yapılacak olan 6 bin TL'lik zam haberiyle gündemde büyük yankı uyandırdı. Belediye Başkanı Alper Taşdelen tarafından duyurulan bu önemli adım, çalışanlar arasında coşku ve memnuniyetle karşılandı.

Maaşlara 6 Bin Lira Artış Geliyor!

Ülke genelindeki ekonomik zorluklara rağmen, Çankaya Belediyesi'nin bu adımı, çalışanlarının refahını ve mutluluğunu ön planda tuttuğunu gösteriyor. Alper Taşdelen, yaptığı açıklamada, "Biz burada bir aileyiz. Çalışanlarımızın refahı ve mutluluğu bizim için her zaman önceliklidir. Ülkenin ekonomik zorluklarına rağmen, çalışanlarımızın maaşlarının geride kalmamasını sağlamak istedik" şeklinde konuştu.

Başkan Taşdelen'in açıklamalarına göre, yeni zam düzenlemesiyle Ağustos, Eylül, Ekim, Kasım ve Aralık aylarında toplam 4 bin çalışana net 6 bin lira enflasyon destek primi ödenecek. Böylece en düşük maaş da 24 bin 150 liraya yükseltilmiş olacak.

Alper Taşdelen, "Artık enflasyon destek primini kesmeyeceğiz ve 1 Ocak'tan itibaren taban ücrete ek olarak 300 lira daha ödeme yapacağız. Ayrıca, toplu iş sözleşmelerindeki zam oranlarını da değiştirdik. Bu sayede çalışanlarımızın maaşlarının alım gücünü daha iyi koruyacağız" şeklinde yenilikçi yaklaşımlarının altını çizdi.

Çankaya Belediyesi'nin çalışanlarının yanında durarak, onların ekonomik refahını gözettiği bu adım, diğer kamu kurumlarına da örnek olabilecek nitelikte. Belediye çalışanları, bu gelişmeyle gelecek aylarda daha güçlü bir maddi temele sahip olacaklarını düşünerek, geleceğe daha umutla bakacaklar.