Kriptoda yükseliş rüzgarı: O coinler yüzde 100'den fazla kazandırdı!

Bitcoin sonunda 40.000 dolar seviyesini geçmeyi başardı. Geriye dönüp baktığınızda sadece son dört haftada yüzde 30 civarında bir artış olduğunu görebiliyoruz.

Kriptoda yükseliş rüzgarı: O coinler yüzde 100'den fazla kazandırdı!

Bitcoin'de yükseliş trendi devam ediyor. 40.000 dolar seviyesini geçen bitcoin, 4 hafta içinde yaklaşık yüzde 30 oranında değer kazandı. Bu durum aynı zamanda kripto paraların hareketliliğinin de en büyük habercisi gibi görünüyor.

Bitcoin 19 ayın en yüksek seviyesini aştıktan sonra yükseliş aşamasına mı giriyor?

Bunun en büyük öncüsü aslında 40.000 doların kırılmasıydı. Çünkü o kadar uzakta ki en son ne zaman bu değeri aştığı hatırlanmıyor. Bu noktada BTC'de yeni bir yükseliş sezonunun başladığı söylenebilir. Peki; Bitcoin'in yakın gelecekte yükselmeye devam etmesi mümkün mü? Altcoinler ne zaman yükselir?

Kriptoda yükseliş rüzgarı

BTC yükselirken altcoinler genel olarak bir ara veriyor. Hakimiyet açısından tüm ivmeyi kazanan BTC yükselişini sürdürürken altcoinler hakimiyetin altcoinlere kayması için bir süre daha bekleyecek.

BTC'nin, fonların altcoinlere akmasına izin vermek için bir nefes almaya ihtiyacı var. Bu noktada Bitcoin 40.000 dolar seviyesinde yeni bir destek noktası kurabilirse altcoinler arasında hareketlenme görebiliriz. Balina kar satışlarının belirgin olduğu 40.000 doların üzerinde istikrarın sağlanması çok önemli.

Önemli not: Burada yazılanların hiçbiri yatırım tavsiyesi teşkil etmez.