Kripto yatırımcıları tetikte! İbre tersine döndü: O altcoinler sert çakılabilir!

Son dönemde yatırımcıların ilgisini çeken kripto paralar Türkiye'de de oldukça ilgi görüyor. Türkiye, kripto para kullanımında dünyada 4'üncü, Avrupa'da ise 1'inci sırada yer alıyor. Ancak uzman isimlerden sanal para yatırımcılarına uyarılar geldi. İşte detaylar…

Kripto yatırımcıları tetikte! İbre tersine döndü: O altcoinler sert çakılabilir!

Son yılların popüler yatırım araçlarından birisi olan kripto paralar için yeni yıl için uzmanlar uyarılar yapıyor. Detaylar haberimizde…

su

RİSK UYARISI VERİLEN ALTCOİN BU SEVİYEYE GELEBİLİR!

X platformunda aktif olan popüler bir kripto analisti olan Ali Martinez, kripto para biriminin olası bir çıkış senaryosuna karşı Cardano (ADA) yatırımcılarına önemli bir uyarıda bulundu. ADA fiyatı 0,7 dolara yaklaşırken Ali, potansiyel tuzaklardan kaçınmak için temel destek seviyelerini izlemenin önemini vurguluyor.

ADA’NIN POTANSİYELİNİ ANALİZ ETMEK: YÜKSELİŞ KIRILMASI MI YOKSA AŞAĞI YÖNLÜ RİSK Mİ?

Ali Martinez'in Cardano hakkındaki son analizi, kripto para biriminin daha kısa bir zaman diliminde alçalan bir üçgen oluşturmanın eşiğinde olduğunu gösteriyor. Analistler, ADA'nın bu oluşum içindeki davranışına bağlı olarak iki olası senaryo öneriyor.

Cardano sürekli olarak 0,638 dolar seviyesinin üzerinde kapanırsa analistler bunun 0,70 dolara yükselmesini bekliyor. Ancak Cardano topluluğuna bir uyarıda bulunarak onları 0,613 dolarlık destek seviyesini yakından takip etmeye çağırdı. Bu kritik noktadaki herhangi bir zayıflık yükseliş momentumunu yok edebilir ve kripto paranın düşmesine yol açabilir.

ADA’NIN SON PERFORMANSI VE PİYASA ZORLUKLARI

ADA'nın son zamanlardaki yükseliş potansiyeline rağmen, Kasım ortasında yaşanan bir engel, ikinci en büyük hisse kanıtı odaklı blockchain için zorluk oluşturdu. Bu, olası bir kapitülasyon ve fiyat dönüş noktasına işaret ediyor.

Ancak ADA o zamandan beri direndi ve hafta başında %65 gibi ciddi bir yükseliş yaşadı. Coin daha sonra %9,8 düşmeden önce %13 daha yükseldi. Bu yazının yazıldığı sırada ADA 0,610 dolardan işlem görüyor.

CARDANO KURUCUSUNUN DEEP FAKE ODAKLI DOLANDIRICILIKLARA İLİŞKİN UYARISI

Bununla birlikte Cardano'nun kurucusu Charles Hoskinson, deepfake teknolojisinin yükselişi konusunda ciddi bir uyarıda bulundu. Hoskinson, yapay zeka tarafından oluşturulan deepfake videoların 12 ila 48 ay içerisinde gerçek videolardan ayırt edilemez hale gelebileceğini açıkladı.

Bu, dolandırıcıların YouTube gibi platformlarda sahte videolar oluşturmasına olanak tanıyarak kripto topluluğu için potansiyel bir tehdit oluşturabilir. Bu nedenle, Cardano 0,7 dolara yükselebilirken yatırımcıların uyanık kalması ve dinamik bir kripto pazarındaki potansiyel riskleri yönetmek için temel destek seviyelerini izlemesi gerekiyor.