Korkutan İl'de yine deprem oldu! 4.1 büyüklüğünde deprem gerçekleşti!

Türkiye AFAD tarafından açıklanan son dakika bilgisine göre, Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki depremde herhangi bir zarar bildirilmemiştir. Güvenliğin sağlandığı açıklanmıştır.

Korkutan İl'de yine deprem oldu! 4.1 büyüklüğünde deprem gerçekleşti!

Türkiye Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde yaşanan 4,1 büyüklüğündeki deprem hakkında son dakika açıklaması yaptı. 18.25'te meydana gelen bu doğal olay, bölgede hafif şiddette hissedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan Gelen Bilgi

AFAD, Adıyaman Gölbaşı'nda meydana gelen depremin ayrıntılarını paylaştı. Saat 18.25'te gerçekleşen depremin büyüklüğü 4,1 olarak ölçüldü. Depremin yerin 5,43 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirtildi. Bu verilere göre depremin yüzeydeki etkisi daha sınırlı kaldı.

Şu an itibarıyla Adıyaman Gölbaşı'ndaki depremin neden olduğu herhangi bir can veya mal kaybı bildirilmemiştir. Bölge halkı tarafından da herhangi bir olumsuzluk haberi gelmemiştir. Yetkililer, depremin ardından bölgedeki durumun yakından takip edildiğini ve gerektiğinde gerekli önlemlerin alınacağını vurguladılar.

Depremin hafif şiddette hissedilmesi ve derinlik faktörünün etkisiyle olumsuz sonuçların önüne geçilmiş gibi görünmektedir.