Kamu çalışanlarına Vakıfbank'tan kredi fırsatı! Kefilsiz şartsız istenilen miktar verilecek

Kamusen kart nedir? ASES kartın avantajları neler? Vakıfbank kamu personellerine müjdeyi verdi. Ayrıntılar haberimizde...

Kamu çalışanlarına Vakıfbank'tan kredi fırsatı! Kefilsiz şartsız istenilen miktar verilecek

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olan VakıfBank, kamu çalışanlarına özel olarak tasarlanmış kampanyalarıyla dikkat çekiyor. Öğretmenler, polisler ve memurlar için özel fırsatlar sunan banka, finansal ihtiyaçlarına özel çözümler sunuyor.

Öğretmenler için sunulan "Öğretmenim Kart," yıllık kredi kartı aidatını tamamen kaldırarak öğretmenlerin ekstra masraflardan kurtulmasını sağlıyor. Ayrıca düşük alışveriş faiz oranları ile ödemeleri kolaylaştırıyor. Öğretmenim Kart ile yapılan alışverişler, "T.C. MEB Eğitime %100 Destek Kampanyası"na bağışlanarak eğitime katkıda bulunmanın gururunu yaşatıyor.

kamu personellerine özel kart

Polis ve öğretmenler için sunulan "ASES Kart" ise yıllık kredi kartı aidatını kesmeyerek ek masraflardan kaçınmanıza yardımcı oluyor. Anlaşmalı polis evleri ve öğretmen evlerinde özel %5 indirimler sunarak bütçenizi korumanıza katkı sağlıyor. Düşük alışveriş faiz oranları sayesinde ödemeleri kolaylaştırıyor. ASES Kart sahibi olmak için ilgili vakıf veya sandığa üye olmanız yeterli ve başvuru süreci oldukça hızlı ve kolay.

Memurlar için ise "Kamusen Kart" seçeneği sunuluyor. Kamusen Kart ile yıllık kredi kartı aidatı ödemezsiniz ve düşük alışveriş faiz oranlarıyla alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca, Kamusen kartınızla yaptığınız alışverişlerde belirli bir tutar, size ek maliyet olmaksızın Kamusen'e kaynak olarak aktarılıyor, bu da sürpriz kazançlar demek!

kamu personellerine özel kart

VakıfBank'ın kamu çalışanlarına özel bu kampanyalarıyla, öğretmenler, polisler ve memurlar finansal ihtiyaçlarını daha ekonomik ve avantajlı bir şekilde karşılayabilirler. Banka, kamu çalışanlarına destek olmaya devam ederek onların finansal geleceklerine katkı sağlamayı sürdürüyor.