İstanbul'da suyun tadı kaçtı! Vatandaşları çileden çıkaran zam duyurusu geldi

İstanbul'da yaşayan vatandaşları etkileyecek su zammı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Hamidiye Su, 19 litrelik damacanaya zam yaptı. İşte yeni su fiyatı...

İstanbul'da suyun tadı kaçtı! Vatandaşları çileden çıkaran zam duyurusu geldi

İstanbul'da yaşayan vatandaşları yakından ilgilendiren önemli bir gelişme meydana geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden Hamidiye Su, su fiyatlarına yaptığı zamla gündeme geldi. 

SUYA 12 TL ZAM YAPILDI

1

İstanbul'da yaşayan vatandaşları etkileyecek önemli bir gelişme meydana geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden olan Hamidiye Su için 19 litrelik damacana su fiyatına 12 TL zam yapıldı. Böylece daha önce 47 TL olan suyun fiyatı 59 TL'ye yükseldi. Bu zam, İstanbul'da yaşayan ve Hamidiye Su kullanan vatandaşları doğrudan etkileyecek.

Ancak, olumsuz haberin yanı sıra bir kampanya duyurusu da yapıldı. 7 Ekim tarihine kadar İstanbul iş sınırları içerisinde geçerli olan bu kampanyaya göre, toplamda 500 TL değerinde su alımı yapanlar Beltur işletmelerinde kullanabilecekleri 50 TL'lik hediye çeki kazanma fırsatına sahip olacaklar.