İş Bankası'ndan Faizsiz 20.000 TL Kredi Fırsatı!

İş Bankası, Eylül ayında başlattığı özel kampanya kapsamında, 20 bin TL tutarında faizsiz nakit avans fırsatını sunuyor. Bu kampanya ile acil nakit ihtiyacınızı karşılamak artık daha kolay!

İş Bankası'ndan Faizsiz 20.000 TL Kredi Fırsatı!

İş Bankası'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, kampanya kapsamında 6 Eylül 2023 ile 30 Eylül 2023 tarihleri arasında kredi kartı başvurusu onaylanan müşterilere, 20 bin TL tutarında nakit avans verilecek. Bu avantajdan yararlanmak için İşCep mobil uygulamasının "Müşteri Olmak İstiyorum" fonksiyonunu kullanmanız yeterli.

Faizsiz Taksitli Ödeme Fırsatı

Kampanya kapsamında onaylanan kredi kartı başvuruları için, faizsiz taksitli ön ödeme seçeneği sunulmaktadır. Bu fırsattan yararlanmak isteyen müşteriler, kredi kartı limitlerinin %50'sini aşmamak kaydıyla, Maximum Mobil'in 5.000 TL'ye kadar olan kısmından faizsiz taksit imkanından faydalanabilir.

Kampanya Koşulları ve Detayları

  • Faizsiz taksitli ön ödemeler sadece 6 ay süreyle geçerlidir.
  • Kullanabileceğiniz taksit miktarı, kartınızın ön alışveriş limiti ile sınırlıdır.
  • Kampanyadan yararlanmak için 300 TL'den başlayarak 20.000 TL'ye kadar taksit kullanabilirsiniz.
  • Kampanya sadece İşCep ve Maximum Mobil kanallarından geçerlidir.
  • Kampanya kapsamında belirtilen faizsiz taksit ön ödeme tutarı en fazla iki kez kullanılabilir ve toplamda belirtilen tutarı aşamaz.
  • Kampanyadan yararlanan müşterilerin kampanya kullanım süresi 31 Ekim 2023 tarihine kadar olacaktır.

Kimler Kampanyadan Yararlanabilir?

Kampanyadan yalnızca İş Bankası müşterileri faydalanabilir. Kredi kartı başvurusu onaylandıktan sonra 7 iş günü içerisinde her müşteri için kampanya tanımı oluşturulacak ve her müşteri kampanyadan sadece bir kez yararlanabilecektir.

2023/06/14/para8.jpg

Kampanyaya Uygun Kartlar

İş Bankası bireysel kredi kartları kampanyaya dahildir. Ancak İş Bankası ticari kredi kartları, İş Bankası masrafsız kredi kartları, İş Bankası vergi kartları, İş Bankası üye işyeri kartları ve KGF kartları bu kampanyaya dahil değildir.

Esnaf ve esnaf müşterilerinin bireysel kredi kartlarıyla yapacakları taksitli işlemlerde müşteri bazı limiti 10.000 TL olarak belirlenmiştir.

İş Bankası, promosyon koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

İşCep'in "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliği ile İş Bankası müşterisi olduğunuzda, kredi kartınıza 20.000 TL'ye varan faizsiz taksit imkanından hemen faydalanabilirsiniz. Acil nakit ihtiyacınızı karşılamak için bu fırsatı kaçırmayın!