İş Bankası 100.000 TL Faizsiz Kredi İmkanı

Türkiye İş Bankası, yeni müşterilerine yönelik sıfır faizli "Hoş Geldin Kredisi" kampanyasını duyurdu. İş Bankası'nın açıklamasına göre, kampanya detayları...

İş Bankası 100.000 TL Faizsiz Kredi İmkanı

İş Bankası, bu yıl içinde yeni müşteri olan veya daha önceki yıllarda müşteri olup da ürün ve hizmet kullanımını aktifleştiren gerçek kişi tacirlere ve KOBİ'lere sıfır faizli kredi fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında 100 bin TL'ye kadar olan kredi tutarları için 6 aya kadar vade imkanı bulunmaktadır.

İş Bankası Hoş Geldin Kredisi Nedir?

Bankanın resmi sitesinde yer alan bilgilendirmeye göre, bu kampanya ile ilgili "Bankamızla 2023 yılında çalışmaya başlayan/başlayacak ya da inaktif iken aktifleşen Esnaf ve KOBİ’lerimizin işleriyle ilgili nakit ihtiyaçlarını karşılamak üzere Bankamızın sunduğu kredidir" ifadesi yer almaktadır.

Kampanyaya başvurular 31 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerlidir. Kredi başvuruları için en az 3 ay ve en fazla 6 ay vade seçenekleri sunulmaktadır.

İş Bankası'nın bu hoş geldin kredi kampanyası, yeni müşterilere ve aktifleşen müşterilere finansal esneklik sağlama amacı güdüyor. Bu fırsat, işletmelerin nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına destek olmayı hedefliyor.