iPhone fiyatına arsa fırsatı! Ankara'da sudan ucuz arsalar satışta

Gayrimenkul sahibi olmak isteyen milyonlarca kişinin merakını çeken Milli Emlak'tan bir fırsat daha geliyor. Milli Emlak Kurumu'nun ihalesiyle Ankara'da arsa almak isteyenler 37 bin lira gibi bir bedelle tapu alabiliyor. Detaylar burada...

iPhone fiyatına arsa fırsatı! Ankara'da sudan ucuz arsalar satışta

Milyonlarca kişi Milli Emlak'tan gelecek müjdeli haberi merakla bekliyor. Arsa sahibi olmak isteyenlere Milli Emlak'ın düzenlediği ihalelerle 37 bin lira gibi çok düşük bir bedelle tapu sahibi olma imkanı sunuluyor.

Devlet ekonomik sıkıntıların aşılması ve mülkiyet desteği sağlanması konusunda önemli adımlar attı. Milli Emlak Şirketi, devlete ait arazileri piyasa değerinin çok altında bir fiyatla satıyor. Anadolu'nun çeşitli şehirlerindeki arsalar 13 bin lira gibi çok ucuz fiyatlarla satışa sunulurken pek çok kişi bu fırsata ilgi gösteriyor. İnsanlar mülkiyet hakkına sahip olma hayallerini gerçekleştirmek için yapılan ihale çağrılarını sıklıkla takip ediyor.

iPhone fiyatına arsa fırsatı! Ankara'da sudan ucuz arsalar satışta

Ankara'nın Kalecik ilçesinde 284,60 metrekarelik arsa için ihaleye 8 gün sonra başlatılacak ve 37 bin lira gibi çok düşük bir fiyatla satışa konulacak. Tarım arazileri ile Maliye Bakanlığı'na ait olan arazilerin satışları da hız kesmeden sürerken , tüm duyurular Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği BakanlığI'na bağlı olan Milli Emlak Müdürlüğü'ne ait internet sitesinde yayınlanıyor.

Uzmanlar, uygun fiyata arsa satın almak isteyen kişilerin internet üzerinden kayıt yaptırabileceğini söylüyor. İhale duyurusunda tarih, koşullar, fiyat ve iletişim bilgileri yer alıyor ve mülk rekabetçi açık artırma yoluyla en yüksek teklif verene satılıyor.

Milli Emlak aracılığı ile arsa almak isteyen vatandaşlar, satın aldıkları mülk için beş yıl süreyle emlak vergisi ve KDV'den muaf olacak. Ayrıca gayrimenkul almak isteyenler peşin ödemeyle ya da 24 aya varan taksitler ile ödeme seçeneğini de tercih edebiliyor.