Her emekliye 10.000 TL'lik can suyu ödemesi! Bir şartla tek sefere mahsus verilecek

Akbank'tan müjdeli haber geldi. Emeklilere yeni promosyonlar verilecek. Maaşınıza ek olarak en az 10.000 TL tutarında bir promosyon ikramiyesi alacaksınız. 3 gün içerisinde hesabınıza geçecek rekor ödemeleri kaçırmayın.

Her emekliye 10.000 TL'lik can suyu ödemesi! Bir şartla tek sefere mahsus verilecek

SGK'nın emeklilere yaptığı ödemelerden biri de emekli desteği oldu. 2018 yılından bu güne kadar SGK ile bankalar arasında yapılan anlaşmalar kapsamında ek emeklilik destek ödemeleri yapılmaktadır. Son dönemde ödeme işlemleri ciddi oranda artış gösterdi ve özellikle Akbank, reklam seçeneklerini sürekli genişletiyor.

Akbank'ın emeklilere kullandırdığı kredi miktarı arttı. Emekliler, maaşlarını Akbank'a aktararak hem emekli desteğinden hem de bankanın birçok avantajından yararlanabiliyor. Akbank'ın mevcut emeklilik desteği ne kadar, Akbank emeklilerine kaç TL promosyon var?

Eylül ayında da emeklilere promosyon fırsatları sunmaya devam edecek olan Akbank ay ortasında bankaların emeklilik tasarruf ücretleri yeniden güncellendi. Emekli maaşını tercih ettiği bankadan aktaran emekliler de rekor fon alma şansına sahip oluyorlar. En iyi promosyon veren bankalardan birisi olan Akbank'tan sabah saatlerinde yeni bir güncelleme geldiği öğrenildi.

AKBANK’TAN EMEKLİYE DEV PROMOSYON ÖDEMESİ

AKBANK’TAN EMEKLİYE DEV PROMOSYON ÖDEMESİ

Akbank'ın yeni reklam kampanyasıyla resmen bir devrim başladı. Akbank, müşterilerine emeklilikte 7.000 TL'ye varan net promosyonlar sunmakta, ayrıca Axess veya Winx kredi kartı olan müşterilerine ek promosyon ödemeleri de gerçekleştirmektedir. Akbank'ın yeni kampanyası mobil ve dijital bankacılık üzerinden başvuruların daha hızlı işleme alınmasına olanak sağlıyor. Emekliler maaşlarını Akbank'a aktararak 10.000 TL'ye varan promosyon fırsatlarından yararlanabiliyor.

DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ İMKANLARI

Akbank emeklilerinin başka seçenekleri de var. Emeklilere düşük faizli kredi seçeneği de sunulmakta olup, emeklilerin emekli maaşlarını Akbank'tan havale edip almaları ve üç yıl boyunca bankada kalmaları teşvik edilmektedir. Yani Akbank emeklileri her açıdan daha iyi durumda. Akbank, 50.000 TL'ye varan emeklilik finansman paketleri hazırlarken, isteğe bağlı olarak ödemeleri 3 ay erteleme olanağı da sunuyor.

Ayrıca Akbank kredi kartı kullanan emekli müşterilere de 15.000 TL'ye varan faizsiz nakit avans çekebilmektedir.

"Eylül ayı sonuna kadar sürecek"

Akbank'ın yeni emekli maaşı kampanyası eylül ayı sonuna kadar süreecek. Emekliler bu tarihler arasında banka şubesinden, mobil bankacılıktan veya internet bankacılığından maaş transferi talebinde bulunarak randevu alabilirler. Taahhüdünüz karşılığında ödemeniz 3 gün içerisinde hesabınıza aktarılacaktır.