Hayalini kurduğunuz ev artık hayal değil! TOKİ'den heyecan verici haber: 170 konut satışa sunuluyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Nevşehir projesini yürütüyor ve yarın itibariyle ihaleye çıkıyor. Toplamda 170 konutun ihalesi yapılacak. Projeye dair ayrıntılar ve güncellemeler ihale sonrasında netleşecek.

Hayalini kurduğunuz ev artık hayal değil! TOKİ'den heyecan verici haber: 170 konut satışa sunuluyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, heyecan verici bir adım atmaya hazırlanıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Bakanlığı, yarın gerçekleşecek olan bir ihale ile Nevşehir'e 170 yeni konut kazandırmayı planlıyor.

Bu önemli projenin ayrıntıları ve gelişmeleri, ihale sonuçlandığında daha net bir şekilde ortaya çıkacak. Nevşehir ilçesine gelecek olan bu yeni konutlar, bölgedeki konut ihtiyacını karşılamaya yönelik önemli bir adım olarak dikkat çekiyor. Projenin, bölgeye olumlu etkiler sağlaması ve konut sorununa çözüm sunması bekleniyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Nevşehir Kozaklı'da gerçekleştireceği yeni proje için ihaleye çıkıyor. Bu projede, Bağlıca Mahallesi'nde 170 adet konut inşa edilecek ve altyapı ile çevre düzenlemesi işleri gerçekleştirilecek.

İhale, yarın saat 14:00'te TOKİ tarafından gerçekleştirilecek. Projeye dair detaylar ve ihale sonuçları, ihale sonrasında daha net bir şekilde ortaya çıkacak. Ayrıca, proje kapsamında yer tesliminden itibaren 400 takvim gününde tamamlanması planlanıyor.

2023/08/09/toki-ankara-mamak-116701.jpg

Bu önemli proje, bölgedeki konut ihtiyacına çözüm sunmayı hedefliyor. TOKİ'nin Nevşehir Kozaklı projesi, bölge ekonomisine ve konut talebine olumlu katkılar sağlayacak gibi görünüyor. Proje, çevre, şehircilik ve inşaat sektörü açısından önemli bir gelişme olarak dikkat çekiyor.

İhaleye katılmak isteyen istekliler için belirlenmiş olan kriterler ve ihale ile ilgili önemli detaylar aşağıdaki gibidir:

Ekonomik ve Mali Yeterliliğe İlişkin Belgeler ve Kriterler:

  • İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait yıl sonu bilançosu veya eşdeğer belgeleri sunması gerekmektedir.

  • Sunulan bilanço veya eşdeğer belgelerde aşağıdaki kriterler aranmaktadır: a) Cari oranın (dönen varlıklar / kısa vadeli borçlar) en az 0,75 olması, b) Öz kaynak oranının (öz kaynaklar / toplam aktif) en az 0,15 olması, c) Kısa vadeli banka borçlarının öz kaynaklara oranının 0,50'den küçük olması.

  • Yukarıdaki kriterlerin hepsi birlikte aranır.

İş Hacmini Gösteren Belgeler:

  • İstekli, ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait iş hacmini gösteren belgeleri sunmalıdır.

  • İsteklinin cirosunun teklif edilen bedelin %25'inden az olmaması gerekmektedir.

Mesleki ve Teknik Yeterliliğe İlişkin Belgeler ve Kriterler:

İş Deneyim Belgeleri:

  • İstekli, son on beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında taahhüt edilen ve teklif edilen bedelin %50'sinden az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler sunmalıdır.

Benzer İş Olarak Kabul Edilecek İşler:

  • Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler, 11.06.2011 tarih ve 27961 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Yapım İşlerinde Benzer İş Grupları Tebliği" nde yer alan B/III grubu işlerdir.

Benzer İşe Denk Sayılacak Mühendislik veya Mimarlık Bölümleri:

İnşaat Mühendisliği veya Mimarlık bölümleri benzer işe denk sayılacaktır.

Teklifler sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır. Yerli isteklilere %15 oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

Teklifler:

Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

Geçici Teminat:

İstekliler teklif ettikleri bedelin %3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

İşin Tamamı:

Bu ihalede işin tamamı için teklif verilecektir.