Harcamalara Özel 300 TL Hediye Tutarı Kazanma Fırsatı!

Vakıfbank, yeni kampanyasıyla birlikte seçili e-ticaret uygulamalarından biri üzerinden yapılacak alışverişler için 300 TL hediye para sunuyor.

Harcamalara Özel 300 TL Hediye Tutarı Kazanma Fırsatı!

Vakıfbank'ın yeni kampanyaları, müşterilere birçok farklı avantaj sunuyor. Kamu bankası olan Vakıfbank, milyonlarca müşterisine her ay yeni fırsatlar sunarak kredi kartı ürünlerini daha avantajlı hale getiriyor.

Vakıfbank'ın sunduğu yeni kampanya, tüm anlaşmalı işyerlerinde geçerli olacak ve alışverişlerinizi büyük bir avantaja dönüştürecek. Kampanya, özellikle e-ticaret sitelerinde yapılacak alışverişler için geçerli olmaktadır.

Vakıfbank'ın Ağustos ayına özel duyurduğu yeni kampanya 15 Ağustos'a kadar geçerli olacak. Seçili e-ticaret platformları üzerinden yapılacak bin TL'lik alışverişlerde 50 TL, toplamda ise 300 TL hediye para kazanma şansına sahip olacaksınız.

para5.png

Hangi Uygulamalarda Geçerli?

VakıfBank Worldcard ile 1-15 Ağustos 2023 tarihleri arasında Trendyol, Hepsiburada, Morhipo, Amazon.com.tr, Çiçeksepeti ve PttAvm web site ve mobil uygulamaları üzerinden yapacağınız her 1.000 TL ve üzeri alışverişe 50 TL, toplam 300 TL Worldpuan hediye edilecektir.

Kampanyaya katılmak için Vakıfbank'ta kayıtlı cep telefonu numaranızdan ''KAZAN'' yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 6635’e SMS gönderebilir veya VakıfBank Mobil’de yer alan ''Cepte Kazan” üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.

Kampanya Koşulları

Fiziki mağazalardan, fiziki POS'lardan ve ödeme kuruluşları aracılığıyla yapılan işlemler kampanyaya dahil olmayacak, sadece seçili internet siteleri ve mobil uygulamalardan gerçekleştirilen alışverişler kampanyaya dahil olacaktır. Cüzdan yüklemeleri kampanyaya dahil değildir.

Trendyol uygulaması içinden yapılacak Dolap işlemleri dahil olup, Dolap uygulaması üzerinden yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 300 TL Worldpuan kazanabilir.

Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapacağınız 1.000 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.

Katılım için gönderilen kısa mesaj, tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.

Kampanya katılımınızı 1-15 Ağustos 2023 tarihleri arasında, alışverişinizden önce veya sonra gerçekleştirebilirsiniz.