Halkbank, Ağustos ayında müşterilere 2 bin TL hediye ödülü sunacak

Halkbank, Ağustos ayında onay alan değerli müşterilerine muhteşem bir fırsat sunuyor: 2 bin TL'ye kadar hediye ödülü! Yeni duyurulan kampanya ile birlikte, harcama taahhüdünde bulunan herkese 2 bin TL'ye kadar hediye para ödemesi yapılacak.

Halkbank, Ağustos ayında müşterilere 2 bin TL hediye ödülü sunacak

Kamu bankası Halkbank, müşterilerine sunduğu özel ayrıcalıklar ile geniş bir kesimin ilgisini çekiyor. Kredi ve kredi kartı faizlerinde sunulan cazip seçenekler, Halkbank'ı aktif olarak kullanmaya teşvik ediyor. Resmi internet sitesi üzerinden duyurulan kampanyalar, büyük indirim fırsatları ve parapuan kazanma şansı ile müşterilere avantaj sağlıyor.

Hediye Paralarla Alışveriş Keyfi

Müşterilere sunulan bu kampanyalar, kredi kartı harcamalarını artırmanın yanı sıra hediye paralar kazanma fırsatı sunuyor. Halkbank'ın duyurduğu yeni kampanya ile harcama taahhüdü veren vatandaşlara büyük ödüller sunuluyor. Kampanya kapsamında;

  • 5.000 TL harcama taahhüdü için 400 TL hediye para,
  • 10.000 TL harcama taahhüdü için 1.000 TL hediye para,
  • 15.000 TL harcama taahhüdü için 1.500 TL hediye para,
  • 20.000 TL harcama taahhüdü için ise tam 2.000 TL hediye para ödülü verilecektir.

Kampanyaya Katılım Adımları

Bu muhteşem kampanyadan faydalanmak için telefonunuzdan kolayca adım atabilirsiniz. Katılmak için yapmanız gerekenler oldukça basit:

  1. Anahtar kelimeyi yazarak kredi kartınızın son altı hanesini belirtin.
  2. Belirttiğiniz bilgileri boşluk bırakarak 3404'e SMS olarak gönderin. (KKTC için 3444'e göndermelisiniz)

para-3.webp

Örneğin, eğer tercihiniz 5.000 TL harcama taahhüdüne 400 TL ParafPara kazanmaksa, "5000 123456" şeklindeki SMS'i 3404'e göndermeniz yeterli olacaktır. (123456, örnek olarak verilen kredi kartı son 6 hanesini temsil eder. Kendi kredi kartınıza ait son 6 haneleri SMS içeriğine eklemelisiniz)

Kampanya Detayları

Kazanılan ParafPara miktarı, her ekstre döneminde verilen harcama taahhüdü kadar alışveriş yapıldığında, kayıt yapılan karta peşin ve tek seferde yüklenecektir. Kampanya kaydı için cep telefonu numarasından gönderilen SMS kabul edilecektir. Bu SMS ücretsizdir ve Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri aracılığıyla gönderilmelidir.

Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasının ardından kart sahibine kayıt olduğu bilgisinin verilmesiyle gerçekleşir. Kampanyaya yalnızca bireysel asıl Paraf ve Parafly kredi kartları katılabilir ve harcama taahhüdünde bulunabilir. Halkcardlar, ticari kartlar, sanal kartlar ve ek kartlar ise bu kampanyaya katılamaz veya harcama taahhüdünde bulunamazlar.

Katılım yapılacak kredi kartının açık ve kullanılabilir durumda olması gerekmektedir. Söz verilen kartın kapatılması veya vade tarihini geçmesi durumunda, o kartla harcama taahhüdü yerine getirilemeyecektir. Dönemsel gecikme yaşamamış kartlar, kampanya başvurusu yapabilir.

Kampanya kaydından sonraki ilk ekstre kesimi ile başlar ve 12 ekstre dönemini kapsar. Örneğin, 15 Şubat'ta kampanyaya katılan bir müşterinin ilk ekstresi 20 Şubat'ta kesilirse, 21 Şubat itibariyle yapılan alışverişler harcama taahhüdü tutarına dahil edilir.

Müşteriler, kampanyaya sadece asıl kredi kartıyla kayıt olabilir. Birden fazla asıl kart için harcama taahhüdünde bulunulabilir; ancak aynı asıl kartla birden fazla harcama taahhüdü vermek mümkün değildir.