Günde iki fincan kahve parasına 70.000 TL kredinizi alın! Garanti BBVA acil nakit ihtiyacını dindiriyor

En fazla müşteri kotasına sahip olan Garanti Bankası, hemen hemen her gün yeni kampanya başlatıyor. Vatandaşın sırtındaki yükü alacak yeni bir kampanya haberi daha geldi. İşte detaylar…

Günde iki fincan kahve parasına 70.000 TL kredinizi alın! Garanti BBVA acil nakit ihtiyacını dindiriyor

Yaz geldi geçti daha hala siz tatile gidemediniz mi hiç üzülmeyin Garanti Bankası tatile gidemeyenler için yeni bir kampanya haberi duyurdu. Detaylar haberimizde…

banka

GÜNDE 180 TL ÖDEYEREK YURT DIŞINA ÇIKMAK MÜMKÜN! GARANTİ BBVA 70 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ İLE HAYALLERİNİZİ ERTELEMEYİN!

Acil nakit akışı ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunan Garanti BBVA, 70.000 TL'ye varan düşük faizli ihtiyaç kredisi imkânı sunuyor. Tüm hayallerinizi ve arzularınızı gerçekleştirmek adına Garanti Bankası bomba gibi bir kampanya daha yaptı. Eğitim, sağlık ve alışveriş harcamalarına özel sunulan bu fırsattan kimler, nasıl yararlanabilir?

Garantili BBVA dijital ihtiyaç kredisi ile artan giderlerinizi azaltabilir, bütçenize destek olabilirsiniz. Uygun ödeme planları ile her bütçeye uygun düşük faizli krediler sunuyoruz. 70.000 TL tutarındaki garantili BBVA dijital ihtiyaç kredisi, yurtdışında eğitim hayali kuran tüm öğrencilere uzun zamandır beklediği fırsatı sağlayacak. Sağlık, eğitim, tatil, evlilik, alışveriş... Her kategoride her an görüntülenebilen size özel dijital kredi teklifi kayıt için mevcuttur.

GARANTİ BBVA 70 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Garantili BBVA dijital ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyenlerin banka müşterisi olması gerekiyor. 18 yaşını doldurmuş kişiler T.C. kimlik numaralarını kullanarak mobil uygulama üzerinden sisteme giriş yaparak görüntülü görüşme başlatabilirler. Müşteri hizmetleri hattından görüntülü görüşme yoluyla hesap açan tüm Garanti BBVA müşterilerinin kredi kartı başvurusu yapması gerekiyor.

 Kredi kartı onayı alan Garanti BBVA'lılar, mobil uygulama üzerinden acil kredilerini cazip dijital fiyat teklifleriyle değerlendirmeye başlayabiliyor. Hızlı bir şekilde garantili BBVA kredisi talebinde bulunmak için 444 0 335 numaralı sabit hattı arayabilirsiniz.

MARKET

GARANTİ BBVA 70 BİN TL İHTİYAÇ KREDİ TABLOSU

30 Eylül’e kadar geçerli BBVA garantili dijital ihtiyaç kredisine başvurmak isteyenler için 70.000 TL ihtiyaç kredisinin geri ödeme tablosunu aşağıdaki listede görebilirsiniz:

Çekilecek olan Kredi tutarı: 70.000 TL

Kredi vade tarihi:24 ay

Kredi taksit tutarı:5.421,82 TL

Kredi faiz oranı: %4,38

GARANTİ BBVA 70 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU EVRAKLARI NELERDİR?

BBVA garantili düşük faizli kredi teklifine başvurmak isteyenlerin ibraz etmeleri gereken belgeler:

Ücretli çalışanlar için maaş bordrosu veya gelir belgesi

 Emekliler için emeklilik belgesi

 Özel işletme sahipleri için işletme belgeleri

Kira geliri olan kişilerin kira belgeleri

Sermaye şirketlerinin ortakları için sağlam belgeler

Çiftçilere özel çiftçi belgesi

Faiz geliri olan kişiler için hesap cüzdanı