Günde 2 paket sigara parasına 50.000 TL'ye krediye kavuşun! Yapı Kredi'den ekim ayı ihtiyaç kredisi kampanyası

Nakit ihtiyacı olanlara özel günde 2 sigara paketi ödeyerek kredi imkanı sunuldu. 3 ay ertelemeli günde 118 TL'ye 50 bin TL hesabınızda olacak avantaj sunuldu. İşte detaylar...

Günde 2 paket sigara parasına 50.000 TL'ye krediye kavuşun! Yapı Kredi'den ekim ayı ihtiyaç kredisi kampanyası

Yapı Kredi bankasından müşterilerine özel kampanya duyurulurken ekim ayına girilmesiyle beraber fırsatlarda güncelleme yapıldı. Bu ihtiyaç kredisi ürünlerinde değişiklik yapılırken örnek hesaplama tablosu yayınlandı. Artan ürün ve hizmet fiyatlarıyla bütçelerde dengeleşmelerde zorlanırken ihtiyaçlar bankalardan krediyle karşılanmaya başlandı. Yapı Kredi Bankası'nın kredi kampanya şartları nelerdir, kimler başvuruda bulunabilir?

Nakit ihtiyaçlarını banka kredileriyle karşılamak isteyenlere özel Yapı Kredi Bankası'ndan ekim ayına özel müjdeli haber geldi. Tüketici kredisi kampanyasıyla milyonların bütçelerine destek verilirken 70 bin TL'ye kadar 3 ay ertelemeli 36 ay vadeli ve yüzde 4,69 faiz bilgileri verildi.

yapı kredi ertelemeli kredi

YAPI KREDİSİ BANKASI KREDİ ÖDEME TABLOSU

Ertelemeli tüketici kredisi kampanyasının örnek hesaplama tablosu yayınlanırken 50 bin TL'ye 36 ay vade ve yüzde 4,69 faiz uygulanırken aylık ödeme tutarı ise 3.552,37 TL olarak belirlendi.