Gram altında düşüş sinyali! 2000 TL'yi görmeden bu rakamın altına inecek: İslam Memiş herkesi uyardı

İslam Memiş gram altın düşecek dedi! Altın almak isteyenler için tam zamanı! İşte ayrıntılar...

Gram altında düşüş sinyali! 2000 TL'yi görmeden bu rakamın altına inecek: İslam Memiş herkesi uyardı

Finansal piyasalarda uzun yıllardır analiz ve değerlendirmeleriyle tanınan İslam Memiş, son dönemde altın fiyatlarındaki gelişmelere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Memiş, ABD doları cinsinden ifade edilen ons altın fiyatlarının 2000 dolar seviyesinde direnç gösterdiğini, yıl sonuna kadar tekrar bu seviyenin altına gerileyebileceğini belirtti. Buna paralel olarak Türk Lirası cinsinden ifade edilen gram altın fiyatlarının da 1900 TL seviyesinde destek bulduğunu ve yine yıl sonuna kadar bu seviyenin altına inebileceğini öngördü.

islam memiş

Uzman analist, kısa vadede altın fiyatlarında düşüş olasılığının yüksek olduğuna dikkat çekti. Ancak uzun vadede altına yatırım yapanların yükselişten yararlanacağını ifade etti.

Memiş, elinde altın bulunduran yatırımcıları fırsat kollamaya ve acil ihtiyaç olmadıkça satışa gitmemeye çağırdı. Çünkü gelecek dönemde fiyatların 2.500-2.700 TL aralığına kadar yükselebileceği tahmininde bulundu.

Analistin bu uyarısı, yatırımcıların kısa dönemde altındaki fiyat düşüşünü değerlendirmelerine olanak sağlayacak önemli bir değerlendirme olarak değerlendiriliyor.

NOT: BU HABER BİR YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.