Gram altın olanlara son pişmanlık: Herkes o tarihi beklesin!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki gelişmeleri değerlendirerek önemli ipuçları verdi. Memiş'e göre, ons altın şu anda 2000 dolar seviyelerini aşmak için fırsat arıyor, ancak bu noktada 2057 ve 2080 dolar direnç seviyelerinin aşılıp aşılamayacağı belirleyici olacak... Peki gram altın için ne söyledi? İşte İslam Memiş'ten gram altın hakkında çarpıcı tahmini...

Gram altın olanlara son pişmanlık: Herkes o tarihi beklesin!

Memiş'in değerlendirmesine göre, kısa vadeli bant aralığı 1980-2080 dolar arasında genişlemiş durumda. Yıl sonuna kadar ons altının tekrar 2000 doların altına düşebileceği ihtimalini göz önünde bulunduran Memiş, özellikle 2057 dolar seviyesinin üzerindeki direncin önemli olduğunu belirtti. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altında yaşanacak yükselişe de değinerek açıklamalarda bulundu. Peki gram altın fiyatları ne olacak? Memiş bu soruyu tahminleriyle yanıtladı.

GRAM ALTIN NE KADAR OLACAK?

GRAM ALTIN

Ayrıca, gram altının Türk lirası fiyatının 1900 TL seviyesinin altına gerilemesini beklediğini ifade etti. Memiş, "Gram altın, 1900-2000 TL aralığında dalgalanarak seyredecek gibi görünüyor. Ancak yıl sonuna kadar ons altının etkisiyle gram altın fiyatının 1900 lira seviyesinin altına gerilemesini bekliyorum" dedi.

Memiş, altın yatırımcılarına tavsiyelerde bulunurken, eğer acil bir ihtiyaç yoksa veya nakde ihtiyaç duyulmuyorsa altını elde bulundurmaya devam etmelerini önerdi. Ancak yeni zirveler görülebilmesi için bir sonraki alım fırsatının beklenmesi gerektiğini ifade etti ve gelecekte altın bulunduranların 2.500-2.700 TL seviyelerini görebileceğini belirtti.