Garanti BBVA'dan Yeni Kampanya: Faizsiz 20.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Bankacılık sektörünün öncü isimlerinden biri olan Garanti BBVA, müşterilerine özel bir fırsat sunuyor: Faizsiz 20.000 TL ihtiyaç kredisi!

Garanti BBVA'dan Yeni Kampanya: Faizsiz 20.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Garanti BBVA'dan Faizsiz 20.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Garanti BBVA, müşterilerine özel olarak sunulan bu kampanya ile ihtiyaç sahiplerine tam 20.000 TL tutarında faizsiz kredi imkanı sunuyor. Kampanya 15 Ağustos ile 13 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak ve bu tarihler arasında belirtilen şartları sağlayan müşteriler, faizsiz krediye başvurabilecekler.

Kimler Başvurabilir?

Bu özel fırsattan yararlanmak isteyenler için bazı koşullar bulunuyor. Bu faizsiz kredi kampanyası sadece yeni müşterilere sunuluyor. Eğer hali hazırda Garanti BBVA müşterisi değilseniz, adımları izleyerek bu kampanyadan faydalanabilirsiniz:

  1. Garanti Mobil İle Başlangıç: Garanti BBVA'nın mobil uygulamasını indirin.
  2. Müşteri Olma Adımı: Uygulamayı açtıktan sonra "Müşteri Olmak İstiyorum" seçeneğini tıklayarak başvurunuzu başlatın.
  3. Başvuru Tamamlama: Yeni müşteri başvurusu yapanlar, başvurularını tamamladıktan sonra 5 gün içinde faizsiz kredi başvurusunda bulunabilirler.

Faizsiz Kredi Çekme Aşamaları

Garanti BBVA'nın faizsiz kredi kampanyasından yararlanmak için şu adımları takip edebilirsiniz:

  1. Garanti Mobil Başvurusu: Garanti Mobil üzerinden müşteri olma işlemini tamamladıktan sonra faizsiz ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Şubelerde işlem yapma gerekliliği olmadan, tüm işlemlerinizi mobil uygulama üzerinden halledebilirsiniz.
  2. Hızlı Başvuru: Müşteri olduktan sonra 5 gün içinde faizsiz kredi başvurusunu yapmayı unutmayın. Bu başvuru ile 12 ay vadeli ve yüzde 0 faizli 10.000 TL kredi alabilirsiniz.
  3. Kredi Kartı Başvurusu: Ayrıca, Garanti BBVA'nın mobil şubesinden kredi kartı başvurusu yaparak onay almanız durumunda, kredi kartınız aracılığıyla 10.000 TL'ye kadar taksitli nakit avans kullanabilirsiniz. Bu nakit avans da tamamen faizsiz ve 6 ay vadeli olarak sunuluyor.