Garanti BBVA Müjde Verdi! Elektrik Faturasında 400 TL Geri Ödeme Fırsatı Sunuyor!

Garanti BBVA'nın duyurduğu "Harcadıkça Kazan" kampanyasının son günlerindeyiz. Bu kampanyaya katılarak elektrik faturası ödemelerinde 400 TL'ye kadar iade kazanma fırsatı sunuluyor.

Garanti BBVA Müjde Verdi! Elektrik Faturasında 400 TL Geri Ödeme Fırsatı Sunuyor!

Kampanyadan faydalanmak için Garanti BBVA müşterisi olmanız gerekiyor. Kampanya kapsamında, ELEKTRIK promosyon kodu kullanılarak Garanti BBVA Mobil üzerinden otomatik fatura talimatı ile yapılan elektrik faturası ödemelerinde 400 TL'ye kadar iade yapılacak. Eğer ödemeleri manuel olarak yapıyorsanız, yarısı olan 250 TL'ye kadar iade alabilirsiniz.

Kampanyaya katılmak için Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip "Müşteri Olmak İstiyorum" adımını takip ederek, 10 Temmuz - 10 Ağustos tarihleri arasında Garanti BBVA müşterisi olan ve ELEKTRIK promosyon kodunu uygulayan bireysel banka müşterileri, 11 Eylül 2023 tarihine kadar Garanti BBVA Mobil üzerinden vadesiz hesap veya kredi kartlarından biriyle elektrik ödemesi yaparak kampanyadan yararlanabilirler.

garanti-fatura.jpeg

Kampanyaya katılım sağlamak için Garanti BBVA Mobil uygulamasındaki "Profil ve Ayarlar" adımında bulunan "Promosyon Kodu Paylaş/Gir" alanından ilgili kampanya seçilerek ELEKTRIK promosyon kodu girilmelidir. Kampanya koşullarını sağlayan tüm banka müşterileri, ilk elektrik faturasını manuel öderlerse, fatura tutarının %50'si kadar (en fazla 250 TL) iade alabilirler. Otomatik ödeme talimatı verenler ise fatura tutarının tamamını (en fazla 400 TL) vadesiz TL hesaplarına ya da Garanti BBVA kredi kartlarına ödül olarak alabilirler.

Kampanya ile ilgilenen vatandaşların bu fırsatı kaçırmamak için kampanya detaylarını incelemelerini ve başvuru adımlarını takip etmelerini öneririm.