Fiat araç piyasasında tarih yazıyor! O modelinin fiyatını 700 bin TL'nin altına düşürdü: Bayiler tıklım tıklım

Fiat, Egea modeliyle sıfır kilometre araç arayan tüketicilere müjdeli haber veriyor! Piyasanın altında fiyatlar belirleyen otomobil üreticisi, Egea için uygun fiyatları kamuoyuyla paylaştı. İşte güncel Fiat Egea fiyatları...

Fiat araç piyasasında tarih yazıyor! O modelinin fiyatını 700 bin TL'nin altına düşürdü: Bayiler tıklım tıklım

Fiat, uygun fiyatlı sıfır kilometre araç arayışı içerisinde olan tüketicilere yüzlerini güldüren bir haberle gündeme geldi. Egea modeli için piyasanın oldukça altında fiyatlar belirleyen otomobil üreticisi, güncel fiyat listesini açıkladı. Bu haber, otomobil fiyatlarının son dönemdeki rekor değişimlerinin gölgesinde önemli bir seçenek sunuyor.

GÜNCEL FIAT EGEA FİYATLARI

1

Türkiye'nin otomobil sektöründe yaşanan sıkıntılı süreçte birçok otomobil firmasının sık sık fiyat güncellemesi yaparak tüketicileri zorladığı bir dönemde, Fiat Egea modeliyle fark yaratıyor. Senelerdir tercih edilen ve popülerliğini sürdüren Egea modeli, tüketicilere bütçelerini zorlamadan araç sahibi olma fırsatı sunuyor.

Otomobil fiyatlarının tarihi seviyelere ulaştığı ve KDV zammının etkisiyle artışın sürdüğü bir dönemde, Fiat'ın belirlediği uygun satış fiyatları, araç sahibi olma hayalini kuran milyonlarca tüketiciyi şaşırttı. Firma, Egea Sedan modelinin başlangıç fiyatını 689 bin 740 TL olarak belirlerken, Egea Cross modeli için de avantajlı fiyatlar sunuyor.

Egea Sedan modeli, sıfır kilometre araç arayan tüketicilerin ilgisini çekiyor. Taban fiyatın 800 bin TL'ye yaklaştığı bir dönemde, Fiat'ın 689 bin 740 TL'lik başlangıç fiyatıyla uygun alternatif sunması, tüketicilerin bütçelerini zorlamadan araç sahibi olma şansını artırıyor.

Ülkenin en ucuz SUV modeli olan Egea Cross için de Fiat cazip fiyatlar sunuyor. Firma, farklı versiyonları için şu güncel satış fiyatlarını belirledi: 1.4 Fire 95 HP - Street - Manuel - Benzinli: 752 bin 790 TL, 1.4 Fire 95 HP - Urban - Manuel - Benzinli: 795 bin 500 TL ve 1.4 Fire 95 HP - Lounge - Manuel - Benzinli: 843 bin 300 TL.

Fiat'ın Egea modeli, uygun fiyatlarıyla tüketicilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Bu avantajlı fiyatlar, Türkiye'de otomobil sahibi olmak isteyenler için umut verici bir seçenek sunuyor. Otomobil sektöründeki belirsizlikler içinde, Fiat Egea'nın uygun fiyatlarıyla ön plana çıkması, tüketicilere nefes aldırıyor ve araç sahibi olma hayalini gerçeğe dönüştürme fırsatı sunuyor.