Fenerbahçe'den Beşiktaş'a sürpriz bir hamle! Transferde yeni bir isim belirlendi: Tadic'ten sonra gözler şimdi de...

Fenerbahçe, ezeli rakibi Beşiktaş'a Tadic'in ardından bir çalım daha atıyor! Transferde hız kesmeyen Kanarya, Lyanco için harekete geçti. Brezilyalı savunmacıyla anlaşma aşamasında. Şampiyonluk hedefi için güçlenen Fenerbahçe, transferde adından söz ettirmeye devam ediyor!

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a sürpriz bir hamle! Transferde yeni bir isim belirlendi: Tadic'ten sonra gözler şimdi de...

Transfer sezonunun en hareketli takımı olan Fenerbahçe, bir transferi daha resmi olarak duyurmak üzere geri sayıma başladı. Ezeli rakibi Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Tadic'i kadrosuna katarak siyah-beyazlı rakibine uzun yıllar unutulmayacak bir transfer hamlesi yapan Fenerbahçe, rakibine bir transfer darbesi daha vurmak için harekete geçti.

Transfer sezonunun en hareketli takımı olan Fenerbahçe, Sırp yıldız Tadic'in ardından ezeli rakibi Beşiktaş'a bir çalım daha atmak için çalışmalara başladı. Kanarya, siyah-beyazlı ekibin transfer listesinde yer alan bir başka ismi de kadrosuna katmaya oldukça yaklaştı.

2013-2014 sezonundan beri şampiyonluk özlemi çeken Fenerbahçe, gelecek sezon hedeflediği şampiyonluğa ulaşmak için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, İngiliz golcü Ryan Kent, Ganalı savunma oyuncusu Alexander Djiku, Boşnak dünya yıldızı Edin Dzeko, milli golcü Umut Nayır, Polonyalı yıldız orta saha oyuncusu Sebastian Szymanski ve son olarak Sırp yıldız Tadic'i kadrosuna kattı. Şimdi ise mutlu sona ulaşmak için bir transfer daha gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

besiktastan-lyanco-operasyonu-kqgx.webp

Ezeli rakibi Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Tadic'i kadrosuna katarak siyah-beyazlı ekibe uzun yıllar unutulmayacak bir transfer hamlesi yapan Fenerbahçe, şimdi de İngiliz kulübü Southampton'da forma giyen Lyanco için harekete geçti.

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın da transfer gündeminde yer alan Lyanco için harekete geçti. Sarı-lacivertli kulüp, Southampton forması giyen Brezilyalı savunmacıyla anlaşmaya çok yakın olduğunu öğrenildi. Son detayların görüşülmesinin ardından resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Geçen sezon 30 maçta forma giyen tecrübeli savunma oyuncusu, takımına 1 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.