Faizsiz kredi arayanlar o bankaya koşacak! Tam 20.000 TL'yi tek kuruş faiz almadan verecekler

2023 yılının bitmesine sayılı günler kala bankalardan kampanya haberleri ardı ardına gelmeye devam ediyor. Kampanya haberlerinin en yenisi İş Bankasından geldi. İşte detaylar…

Faizsiz kredi arayanlar o bankaya koşacak! Tam 20.000 TL'yi tek kuruş faiz almadan verecekler

Birçok banka yılsonu için kampanya düzenliyorlar. 2023 yılının en fazla kampanya düzenleyen bankalarından birisi olan İş Bankası ’da yılsonuna özel bir kampanya duyurusu yaptı. Detaylar haberimizde…

su

FAİZSİZ 20 BİN TL FIRSATI! İŞ BANKASI KASIM AYINDA DUYURDU

Nakit ihtiyacınız varsa bankanızın güncel kredilerine ve kasım ayı avans tekliflerine göz atın. Bu kapsamda güncel ön ödeme ve kredi promosyonlarına ilişkin bilgilere bankanın resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarında yer verilecek. Yeni müşterilere yönelik kredi ve nakit avans promosyonları yakından takip edilirken, İş Bankası, yayınlanan bilgilendirme açıklamasında, kasım ayı sonuna kadar geçerli olacak 20.000 TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans imkanının da olduğu ifade edildi.

İŞ BANKASI FAİZSİZ NAKİT AVANS KAMPANYASI

İş Bank'tan yapılan açıklamada, 1 Kasım'dan başlayarak 30 Kasım'a kadar geçerli olan 20 bin TL'ye varan faizsiz taksit avanslarının ayrıntıları açıklandı.

 İşCep uygulamasında "Müşteri olmak istiyorum" fonksiyonunu kullanarak kredi kartı başvurusu onaylanan İş Bankası müşterileri, 20.000 TL'ye varan faizsiz taksitli ön ödeme promosyonundan yararlanabilmektedir. İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre kampanyadan yararlanmak için kullanılan taksitlerin ön ödeme tutarının 300 TL ile 20.000 TL arasında olması gerektiği belirtildi. 20.000 TL'ye kadar faizsiz taksit imkânı yalnızca İşCep ve Maximum Mobil kanallarından mümkündür.

İŞ BANKASI KASIM AYI GÜNCEL KAMPANYALAR

30 Kasım'a kadar sürecek kampanya kapsamında İş Bankası müşterileri İşCep uygulaması üzerinden 20.000 TL'ye kadar faizsiz taksit avansı alabilecekken, İş Bankası'nın güncel kampanya araştırmaları kasım ortasına kadar hız kesmeden devam ediyor.

Bu bakımdan İş Bankası'nın çeşitli alanlardaki alışverişlerden alacağı maksimum puanlar insanların ilgisini çekiyor. İş Bankası'nın güncel kampanyalarına ulaşmak ve daha fazla bilgi almak istiyorsanız İş Bankası resmi internet sitesindeki kampanyalar bölümünü ziyaret edebilirsiniz. İş Bankası, kasım ayında geçerli olan kampanya ve gelecekte ortaya çıkmaya devam edecek fırsatlar hakkında resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı.