Faizsiz kredi arayan o bankaya koşacak! 10.000 TL faizsiz kredi cepleri bayram ettirecek

Kuveyt Türk Katılım Bankası, Ağustos ayında özel faizsiz 10.000 TL nakit avans verileceğini duyurdu.

Faizsiz kredi arayan o bankaya koşacak! 10.000 TL faizsiz kredi cepleri bayram ettirecek

Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından yapılan bir duyuruda yeni bir kampanya ile birlikte 10.000 TL tutarında ihtiyaç kredisi verileceği açıklandı.

Bankalar birbiri ardına faizsiz kredi uygulamasını duyuruyor. Kuveyt Türk geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 10.000 TL faizsiz kredi verileceğini duyurdu. Promosyon şartları ve koşulları haberimizin detayında..

Kampanya Koşulları Nelerdir?

Kuveyt Türk faizsiz 10.000 TL nakit avans

- 15 Temmuz 2023 tarihinden itibaren Kuveyt Türk mobil aboneleri 31 Ağustos 2023 tarihine kadar faizsiz 10.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanabileceklerdir.

- Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin Kuveyt Türk Mobil üzerinden İhtiyaç Kartı başvurusu yapması gerekmektedir.

- Proaktif tahsis süreci uygulayan müşterilerimiz bu kampanyadan faydalanabilir. Borç verme politikamızın bir parçası olarak, kredi başvurusunda bulunan her müşteriyi bireysel olarak incelenecektir.

- Kampanya kapsamında 6 ay geçerli 2 ay vadeye sahip İhtiyaç Kart kullanabilirsiniz.

- Bu kampanya tek seferlik kullanımlarla sınırlıdır. Kampanya süresince her kişi kampanya avantajlarından bir kez yararlanabilir.

- Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.

- Kuveyt Türk, kampanya koşullarını ve tarihlerini değiştirme ve kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutmaktadır.

Başvuru Nasıl Yapılır?

Yukarıdaki krediden yararlanmak için kimlik ve gelir belgeniz ile size en yakın Kuveyt Türk Katılım Bankası şubesine giderek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Tüketici finansmanına başvurmanızın hemen ardından bankanız sizi değerlendirecektir. İnceleme sonucunda aynı gün içerisinde kredi değerlilik sonucunu size bildirecektir.