EYT'liye promosyon piyangosu vurdu! Bu banka en yüksek promosyonu cüzdanlara dolduracak

Emekli vatandaşlar bankaların promosyon tutarlarını yakından takip ediyor. Bu banka yüzleri güldürecek! Tüm detaylar haberimizde.

EYT'liye promosyon piyangosu vurdu! Bu banka en yüksek promosyonu cüzdanlara dolduracak

Bankalar emekli müşteri potansiyellerini artırmak için sık sık promosyon tutarlarında güncelleme yapmaya devam ediyor. Bu banka rekor kırdı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

REKOR PROMOSYON ÖDEMESİ

Emekli vatandaşlar en avantajlı promosyon ödemesi yapan bankayı araştırırken bankalar da emekli müşteri potansiyellerini artırmak için promosyon tutarlarını yükseltmeye devam ediyor. ING Bank tarafından yapılan son duyurulara göre emeklilere 10 bin TL'ye varan promosyon ödemesi yapılacak. Bankanın promosyon ödemesinden faydalanmak için emekli maaşının bankaya taşınması ve üç sene bankada kalma taahhüdü verilmesi gerekiyor. 

emeklilere büyük promosyon ödemesi

Bankaya maaşını taşıyan emekliler 8 bin 500 TL'ye varan promosyon ödemesi ve otomatik fatura talimatlarına da 1.500 TL ek ödeme alabilecek. Emekli vatandaşlar maaş taşıma işlemlerini e-Devlet sistemi üzerinden, banka şubelerinden ya da Cebimdeki Danışman aracılığıyla görüşme yaparak gerçekleştirebilecek. ING Bank promosyon ödemelerinin yanında emekli müşterilerin para transfer işlemlerinde ek ücret almıyor. Aynı zamanda emekli müşterilerine özel yüzde 2.69 oranında faiz oranından başlayan ihtiyaç kredisi fırsatı da sunuyor.