Evi olmayan vatandaşlara Akbank'tan flaş kampanya! O illerde yaşayanlara piyango vurdu

Gayrimenkul satışına başlıyor. O bankadan güzel haber. Bazı iller için gayrimenkul satışı yapılacak. İşte detaylar...

Evi olmayan vatandaşlara Akbank'tan flaş kampanya! O illerde yaşayanlara piyango vurdu

Akbank, İstanbul, Muğla, Erzurum, Adana, Ankara, Mersin ve diğer şehirlerdeki vatandaşlar için ev almak isteyenlere yönelik duyuru yaptı. Banka, bu illerde gayrimenkul satışı yapacak.

Akbank, bu yıl içinde ev sahibi olmayı isteyenler için gayrimenkul satış ilanları yayınladı. İstanbul, Muğla, Erzurum, Adana, Ankara, Mersin ve diğer bazı illerde bulunan konutlar ilanlarda yer aldı. Ev satın almak isteyenlerin taşınmazlara teklif vermeleri gerekmektedir. Teklif vermek için en yakın Akbank Şubesi'ne başvurulmalı, başlangıç bedelinin %10'u tutarında teminat yatırılmalı ve satış şartnamesi imzalanmalıdır. İşte detaylar...

gayrimenkul satışı

AKBANK BAZI İLLERDE GAYRİMENKUL SATIŞINA BAŞLADI

Banka, ihaleye ilişkin açıklamasında şu bilgiyi verdi: Bir taşınmaza teklif verildiğinde, Banka tarafından belirlenen ihale süresi başlar. İhale süresi ve gelen teklifler internet sayfasında görülebilir. İhale süresi içinde teklif vermek isteyen alıcılar başvurularını yaparak ihaleye katılabilir. İhale süresi, teklif verildiği andan itibaren 7 gün sürer. İhale bitiş saatine 30 dakika kala yeni bir teklif gelirse veya mevcut bir teklif artırılırsa, ihale süresi otomatik olarak 12 saat daha uzatılır. Son 30 dakikada başka bir teklif gelmezse ihale sona erer ve en yüksek teklifi veren alıcı ihaleyi kazanır. İşte ayrıntılar...

gayrimenkul satışı

Akbank, bu yıl ev sahibi olmayı isteyenleri ilgilendiren gayrimenkul satış ilanları yayınladı. İstanbul, Muğla, Erzurum, Adana, Ankara, Mersin ve diğer bazı illerde bulunan konutlar ilanlarda yer aldı. Ev almak isteyenlerin, taşınmazlara teklif vermeleri gerekmektedir. Teklif verebilmek için en yakın Akbank şubesine başvurulmalı, taşınmazın başlangıç bedelinin %10'u tutarındaki teminat yatırılmalı ve "Akbank Taşınmaz Gayrimenkul Satış Şartnamesi"nin her sayfası imzalanmalıdır.

Banka, ihaleyle ilgili açıklamada şu bilgileri paylaştı: Bir taşınmaza teklif verildiği anda, o taşınmaz için belirlenen ihale süresi başlayacak. İhale süresi ve gelen teklifler, bankanın internet sitesinde tüm alıcılar tarafından görülebilecek. İhale süresi içinde teklif vermek isteyen alıcılar, yukarıda belirtilen başvuruları yaparak ihaleye katılabilirler. İhale süresi, teklifin verildiği andan itibaren 7 gün (yedi gün) olarak belirlenmiştir. İhale bitiş saatine 30 dakika kala yeni bir teklif verilirse veya mevcut bir teklif artırılırsa, ihale süresi otomatik olarak 12 saat daha uzatılacaktır. Son 30 dakika içinde başka bir teklif gelmezse, ihale sona erecek ve en yüksek teklifi veren alıcı ihaleyi kazanmış olacaktır.