Evde bakım maaşı alan vatandaşlar bayram edecek! Bakanlık sevindiren haberi açıkladı

Evde bakım yardımından yararlanan vatandaşlarla ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Açıklamada sigorta hazırlıklarının başladığı belirtildi.

Evde bakım maaşı alan vatandaşlar bayram edecek! Bakanlık sevindiren haberi açıkladı

Evde bakım maaşı alan kişilerle ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. Basın açıklamasında yaşlı bakım sigortası hakkında çalışmanın gündeme alınacağı belirtildi. Konuyla ilgili açıklama ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından yapıldı. Bakan Işıkhan, açıklamasında yaşlı bakım sigortası ile ilgili sorunların çözüleceğini söyledi.

Bugün İzmir'i ziyaret eden Bakan Vedat Işıkhan, ziyaretini valilik ve AK Parti il ​​merkezine yaparken daha sonrasında basın mensuplarının karşısına çıktı ve önemli bilgiler verdi.

Bakan Işıkhan, açıklamasına yerel seçimlere ilişkin bir konuşma yaparak başladı ve şunları söyledi: “Umarız bu yerel seçimlerde İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kaderi değişir. Umarım bu sizin sayenizde gerçekleşir. Kuruluşlarımız, MKYK üyelerimiz, değerli temsilcilerimiz gece gündüz oradaydılar”

Evde bakım maaşı alan vatandaşlar bayram edecek! Bakanlık sevindiren haberi açıkladı

YAŞLI BAKIM SİGORTA ÇALIŞMASI GELİYOR

 İzmir Milletvekili olarak görev yapan Ceyda Bölünmez Çankırı, partide özellikle dezavantajlı gruplar lehine ciddi çalışmalar başlattıklarını toplumun her kesiminde yer alan vatandaşları ilgilendiren önemli düzenleme konularına imza attıklarını ve ayrıca yeni düzenlemeleri gündemine aldıklarını ifade etti.

Yaşlı bakımı sigortasına ilişkin konuşan Bakan Işıkhan ise, şunları söyledi:

“Aylardır yaşlı bakımı sigortası üzerinde çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın 5 yıllık seçim vaadi kapsamında yaşlı bakım sigortası gündemde. Biz ürettik, Bakanlığımıza verildi. İnşallah bu tüm vatandaşlarımız için çok önemli bir hizmet olacaktır. Nüfusumuz yaşlanıyor. Çocuklar büyüdükçe bu belirli risklere karşı sigortalanmak önemlidir. İnşallah 5 yıl içinde bunu gerçekleştireceğiz"