Enişte dostu Fiat Doblo değişti! Türkiye fiyatı dudak uçuklattı

FIAT’ın ticari araç ürün gamını temsil eden Fiat Professional markası, tamamen elektrikli E-Doblo ve E-Scudo modellerinin Türkiye de satışa çıkarıldığını belirtti.

Enişte dostu Fiat Doblo değişti! Türkiye fiyatı dudak uçuklattı

 ELEKTİRİKLİ FİAT DOBLO AKLINIZI BAŞINIZDAN ALACAK!

FIAT’ın ticari araç segmentindeki ve hemen hemen her ailede bulunan Fiat Professional markası, tamamen elektrikli E-Doblo ve E-Scudo modellerini Türkiye’de satışa çıkardığını duyurdu.

DOBLO

FIAT’ın ticari aracı olarak dillerden düşmeyen ve herkesin gözdesi hal,ne gelen doblo artık elektirikli modelleri ile alıcılarını bekliyor olacak. Türkiye de de yakın bir zamanda satışa çıkarılan ve oldukça ilgi gören elektirikli doblolar özellikleri ile de göz dolduruyor.

Modelin iki farklı gövde tipi mevcut v e 100 kW gücünde elektrikli motor ve 50 kWh batarya kapasitesi ile sınıfının lideri olan elektrikli doblolar karma kullanımda 280 km’nin üzerinde sürüş menzili sunuyor. Maxi modellerde ise 7 kişiye kadar oturma kapasitesine sahip olan doblo bilİndiği gibi yük taşımacılığına yönelik Cargo Maxi’de 4 metreküpe yakın hacim ve 750 kg istiap hacmi ile oldukça kullanışlı modeler arasında.

ÖNE ÇIKAN DETAYLAR

Orta ticari araç segmentindeki E-Scudo modeli ise 75 kWh kapasiteli bataryadan beslenen, 100 kW güç ve 260 Nm tork üreten elektrik motoru ile birleşik 330 kilometre ve şehir içinde 420 kilometreye varan menzile sahip. E-Scudo’nun bataryası hızlı sarj ile yüzde 80 doluluğa yaklaşık 45 dakika gibi bir sürede ulaşabiliyor. Konuyla ilgili açıklama ise FIAT Marka Direktörü Altan Aytaç tan geldi. Buna göre Aytaç Hafif ticari araç segmentindeki başarının elektrikli araçları destekleyeceğini ve markanın sürdürülebilirliğini ve vizyonu açısından bu üretimlerin oldukça doğru adımlar olduğunu belirtti.