Emekliye tek kuruş geri ödemeden 22.000 TL verilecek! Yapılması gereken sadece bu

Bankalar Ekim ayı için emekli promosyon kampanyaları hakkında açıklamalarını peş peşe yayınladılar.

Emekliye tek kuruş geri ödemeden 22.000 TL verilecek! Yapılması gereken sadece bu

Ekim ayı başlar başlamaz ayın ilk emeklilik promosyon kampanyası açıklandı. Akbank'tan yapılan yeni açıklamada emeklilik birikim tutarının artırıldığı açıklandı. Bu kapsamda emeklilere yönelik destek ödemelerini artıracağını açıklayan banka, söz konusu kampanyanın 31 Ekim 2023 tarihine kadar süreceğini vurguladı.

Akbank'tan yapılan yeni açıklamanın içeriğinde emekli promosyon kampanyası'nın güncellendiği açıklandı. Bu bağlamda emeklilere 10 bin lira yerine 12 bin lira sübvansiyon sağlayacağını açıklayan banka, bunun çeşitli faydalar da getireceğini belirtti. Ekim ayı ilk kampanyası belirlenirken bu ay emeklilere yapılacak ödeme tutarları da belli oldu. Peki Akbank'ın emekli promosyon kampanyasının içeriği neydi, fon ödemelerini kimler alabilir, Akbank emeklilere ne gibi ek avantajlar sunuyor? İşte merak edilen herşey..

"Akbank ekim ayında emekli ikramiyesi kampanyası gerçekleştirecek"

Akbank emekli ikramiyesi

Akbank, 18 Eylül'de reklam kampanyasını güncelleyerek reklam tutarını artırdı. Emeklilere yapılan ödemeleri artırmaya hazırlanan banka, seçim kampanyası tarihini 31 Ekim 2023'e erteledi. Yani emekliler Akbank'ı tercih ederek bir ay daha destek alabiliyor.

Akbank, reklam kampanyasını güncellerken nasıl başvurulacağını da açıkladı ve promosyon ücreti ödemelerinin yalnızca maaşlı müşterilere aktarılacağını vurguladı. Akbank'tan üç yıl süreyle maaş almayı kabul eden emeklilere ayrıca sübvansiyon ve ek ikramiye de verilecek.

Akbank emekli ikramiyesi Ekim ayı teşvik tutarı

Akbank, 18 Eylül'de promosyon ödeme tutarını güncelleyerek maaş aralığına göre aşağıdaki ödemeleri yapıyor.

Maaşınız 0 ile 3.499 TL arası ise 6.000 TL promosyon

Maaşınız 3.500 ile 7.499 TL arasında ise 7.000 TL promosyon

Maaşı 7.500 TL ile 9.999 TL arasında olanlara 9.000 TL promosyon

Maaşı 10.000 TL ve üzeri olanlara 10.000 TL terfi verilecek.

Üstelik 2.000TL değerinde chip para ödülleri de var!

Son olarak Akbank yukarıda belirtilen promosyonlara ek olarak ayrıca chip-para bonusu da sunmaktadır. Emekli maaşını Akbank'a aktarıp Axess veya Wings kredi kartlarına otomatik fatura ödenmesi talimatı verenlere aynı zamanda fatura başına 400 lira olmak üzere toplam 2 bin lira chip-para verilecek.