Emekliye 15 Eylül'de karşılıksız ödeme! Başvuru ekranı açıldı

Yıllardır emeklilere ek nakit gelir kapısı sunan bankalar, Eylül ayına özel promosyon kampanyalarına başladı. Emekli promosyon kampanyaları bankalarda güncellenirken, kamu bankalarından özel fırsatlar duyuruldu. Ayrıca emekliye 50 bin liraya kadar kredi imkanı sunulacağı da duyurular arasında yer aldı. İşte Eylül ayının ilk promosyon kampanyası...

Emekliye 15 Eylül'de karşılıksız ödeme! Başvuru ekranı açıldı

Emekli maaş promosyonları ile ilgili müjdeli haber geldi. Eylül ayında milyonlarca emeklinin hesabına 58.000 TL’ye varan promosyon ödemeleri yapılacak. Bankaların emeklilere sunduğu bu cazip fırsatlar, her ay yenilenirken Eylül ayında rekora ulaşması bekleniyor. Peki, hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte detaylar...

Emekli maaşını taşıyan müşterilere bankaların verdiği promosyon ödemelerinde Eylül ayında yükseliş görüldü. Ek koşullarla birlikte emeklilere 58 bin liraya varan nakit imkanı sunan bankalar detayları aktardı. İşte bankaların Eylül ayına özel hazırladığı emekli promosyonları! 

Eylül ayında rekor promosyon ödenecek! 

Ağustos ayının sonuna yaklaşırken, Eylül ayı emekli maaş promosyonları şimdiden duyurulmaya başlandı. Kamu bankaları arasında Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, emeklilere 8.000 TL ile 12.000 TL arasında değişen promosyon fırsatları sunuyor. Özellikle Vakıfbank, Troy kart sahibi olan emeklilere ekstra 12.000 TL daha promosyon ödemesi yaparken, söz konusu ödemeler nakit avans ya da kredi olarak nitelendiriliyor. 

emekli promosyon

Özel bankalara bakıldığında ise promosyonlar daha da yüksek seviyelere çıkmış durumda. Birçok özel banka, ek koşul olmadan emeklilere 15.000 TL’ye kadar promosyon sunuyor. Bunun yanı sıra, bankalar tarafından aranan belirli koşulları yerine getiren emekliler daha yüksek promosyon alabiliyor. Hatta bazı bankalar, emeklilere 58.000 TL’ye varan ödeme ile faizsiz kredi seçeneklerini sunarak rekabeti artırıyor. Hatta öyle ki 15 bin lira promosyon, 3 bin lira ek ödeme ve 50 bin TL kredi ile bazı özel bankalar 58 bin lira nakit imkanı sunabiliyor! 

Promosyon almak için gerekli şartlar neler? 

Emekli maaş promosyonları, emekliler için adeta ek gelir kaynağı haline geldi. Temmuz ayında yapılan maaş zamları sonrasında promosyon ücretlerinde de önemli artışlar görülmüştü. Hatta öyle ki Eylül ayında bu rakamların daha da yükseleceği tahmin ediliyor. Emeklilerin bu fırsattan yararlanabilmesi için bankalarla 3 yıllık taahhüt sözleşmesi imzalamaları gerekiyor. Bu taahhütü veren emekliler, anında promosyonlarını alabiliyor.