Emekliye 11 Bin TL Ek Ödeme!

Emeklilere Müjde: SSK Bağ-Kurlu Emeklilere 11 Bin TL Ek Ödeme! QNB Finansbank'ın kampanyasıyla emekliler, 3 yıllık taahhütte bulunarak 12.000 TL'ye varan promosyon avantajından yararlanabilirler. Hemen başvurun!

Emekliye 11 Bin TL Ek Ödeme!

Bankaların emekli maaşlarına yönelik promosyon kampanyaları hızla devam ediyor. Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK), Bağ-Kur, 4C, memur ve erken emeklilik (EYT) gibi farklı kategorilerde bulunan yaklaşık 16 milyon emekli, bu kampanyalardan yararlanma şansına sahip. Bankalar, emeklileri müşteri olarak çekmek için rekabet halindeler. Özellikle Temmuz ayında yapılan emekli maaşı düzenlemeleri, bankalar için çekici bir fırsata dönüştü. Ağustos ayında da özel zamlı promosyonlar sunulacak.

para5.jpg

Yeni Açıklama İle 11 Bin TL Ek Ödeme

Bugün sabah saatlerinde QNB Finansbank'tan gelen sürpriz bir açıklama ile emekli promosyon ücretlerinde güncelleme yapıldığı belirtildi. Artık emeklilere ortalama olarak 11 bin TL ödeme yapılacak. Bu ödeme miktarı emekli maaşına göre değişiklik gösterebiliyor. Ancak, üst sınır sadece bununla sınırlı değil. Emekli statüsündeki bireyler, 3 yıl boyunca belirli koşulları taahhüt etmeleri durumunda 12.000 TL'ye kadar varan promosyon avantajından yararlanabilecekler. Bu promosyonun 9.500 TL'si net olarak ödenirken, kalan 2.500 TL'lik bölümü ise ek koşulları yerine getirdiklerinde hesaplarına aktarılacak.