Emeklilerin hayır diyemeyeceği kampanya! Maaşa ilave 8500 TL ödemeler tek başvuruyla yatıyor

Emekli maaşına yapılan zammın yeterli olmadığı yönündeki yaygın inanışa rağmen Yapı Kredi Bankası, milyonlarca emekliyi sevindirecek bir açıklama yaptı. Banka, ağustos ayında kampanyalarını güncellerken bu durumdaki emeklileri de göz ardı etmediğini doğruladı ve hak kazananlara mevcut SGK maaşlarının ötesinde ödeme mekanizmaları sağlama sözü verdi. Detaylar haberimizde özetlenmiştir.

Emeklilerin hayır diyemeyeceği kampanya! Maaşa ilave 8500 TL ödemeler tek başvuruyla yatıyor

Yüzde 25'lik maaş zammının yetersiz olduğuna inanan ve memur maaşlarına denk gelen 8 bin 77 TL'lik zammı savunan milyonlarca emekli arasındaki tartışma, Yapı Kredi Bankası'nın olumlu açıklama yapmasıyla yoğunlaştı. Özel banka, emekli çalışanlarının ihtiyaçlarını sürekli göz önünde bulundurarak bu ay müşterileri ve aynı zamanda potansiyel müşterileri için kredi ve kart kampanyalarını hayata geçirdiğini vurguladı. Hem kamu hem de özel bankaların düzenli gelir elde etmesi açısından çok önemli olan emekliler için yeni bir ödeme hizmeti hayata geçirildi.

Düzenli gelirleri sayesinde hem devlet hem de özel bankalar tarafından en önemli kesimlerden birisi olarak tanımlanan emekliler için yeni bir ek hizmet açıklandı. Emekli müşteri sayısını daha fazla artırma hedefinde olan Yapı Kredi Bankası, SGK'dan emekli maaşı alan milyonlarca kişi için yeni kampanya çalışması başlattığını duyurdu. Özel banka, ilgili koşulları sağlayan tüm SGK yararlanıcılarına ücretsiz ödeme hizmeti sunacağını açıkladı.

YAPI KREDİ BANKASI GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYONU

Yapı Kredi Bankası'nın Ağustos ayı emeklilik kampanyası

Yapı Kredi Bankası'nın Ağustos ayı emeklilik kampanyasının detayları kamuoyuna açıklandı. Maaş hesabını 31 Ağustos 2023'e kadar taşıyan ve hesabı en az 3 yıl boyunca bankada tutacağını taahhüt edenlere aşağıdaki tutarlarda promosyon bedeli ödeneceği açıklandı:

Maaşı en fazla 3500 TL olanlar: 4500 TL

Maaşı 3500-7499 TL olanlar: 5250 TL

Maaşı 7500-9999 TL olanlar: 6750 TL

10.000 TL ve üzeri maaşı olanlar: 7.500 TL

Ağustos ayında maaş hesaplarını Yapı Kredi Bankası'na havale eden ve terfi almaya hak kazananların ek avantajlara sahip olacağı bildirildi. Aynı şekilde maaş hesabına geçiş tarihinden itibaren 2 ay içerisinde bankanın kredi ya da banka kartı ürününü kullanarak toplam 500 TL harcama yapanlara nakit kampanyası olarak 1000 TL daha ödenecektir. Ayrıca kampanya ödemesinden sonraki ilk ay içinde hesabın BES ödemesini yapanlara 250 TL nakit indirimi yapılacak.