Emeklilere Sevindirici Haber: Hesaplarınıza 15.000 TL Özel Promosyon Yatıyor!

Ağustos ayı emekli ve çalışanlar için promosyon fırsatlarıyla dolu geçiyor. Emekli maaşlarındaki artışın ardından, bankalar yeni promosyon imkanları sunuyor. Bu kez de çalışanlar için güzel haberler var. Tam 15.000 TL değerindeki promosyon miktarı için detaylar belli oldu.

Emeklilere Sevindirici Haber: Hesaplarınıza 15.000 TL Özel Promosyon Yatıyor!

Ağustos ayında da emekli ve çalışanlara yönelik promosyon fırsatları hız kesmeden devam ediyor. Emekli maaş zammı sonrası bankalar promosyon ücretlerini artış yaparken bu defa da çalışanlar için güzel haber geldi. Çalışanlara yeni promosyon imkanı sağlanacak. Duyuru akşam saatlerinde yapıldı ve promosyon ücretleri arttırıldı. Tam 15.000 TL promosyon için detaylar belli oldu.

Bu defa haber Konya’dan geldi. Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kulu ilçesinde Yapı Kredi ile anlaşma sağlandı. Yapı Kredi Bankası, Konya Kulu İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına ve öğretmenlere rekor promosyon ödemesi yapacak.

3 Yıllık Promosyon Anlaşması Sağlandı

para-5.jpg

Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları için bir süredir Yapı Kredi Bankası ile görüşme halindeydi. Bugün gelen güzel habere göre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına 15.000 TL promosyon ödemesi verilmesine karar verildi. Konu ile ilgili duyuru da yine ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından yapıldı. Yapılan ihaleler sonucunda Yapı Kredi Bankası ile anlaşma sağlandığını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, promosyon ödemelerinin hesaplara yatacağı tarihi de paylaştı.

Kulu ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeline Yapı Kredi Bankası tarafından verilecek olan promosyon ödemelerinin tarihleri belli oldu. Gelen son dakika bilgisine göre ödemeler, Ağustos ayı içinde çalışanların hesaplarına yatacak.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ödemelerin 15-20 Ağustos 2023 tarihleri arasında Milli Eğitim Bakanlığı çalışanlarının banka hesapları üzerinden yapılacağı belirtilirken aynı zamanda promosyonların tamamen geri ödemesiz ve karşılıksız olarak verileceği de bildirildi.

Yine Yapı Kredi Bankası, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları için özel kredi kampanyaları da oluşturdu. Düşük faizli kredi kullanmak isteyen çalışanlar başvuru yaparak Yapı Kredi'den özel faiz oranları ile kredi alma fırsatına da sahip olacak.