Emeklilere Özel: 3 Bin TL Nakit Promosyon Fırsatı!

Halkbank, emekli maaşını alan veya alacak olan müşteriler için büyük bir fırsat sunuyor: 3 bin TL değerinde promosyon ödemesi! Kampanya detayları haberimizde.

Emeklilere Özel: 3 Bin TL Nakit Promosyon Fırsatı!

Emekli müşteriler, Halkbank'tan maaşını alan veya alacak olanlar, bu promosyondan yararlanmak için Paraf Mobil Uygulaması'ndan kampanyaya katılabilir ya da "KATIL" yazıp 3404'e SMS gönderebilir. Kampanya katılım SMS'i ücretsizdir ancak Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden gönderilmesi gerekmektedir.

Hangi Kartlarla Kampanya Geçerli?

Bu kampanya, Paraf veya Parafly bireysel kredi kartları ile geçerlidir. Halkcard, Paraf Debit, ParafGenç, Parafree, Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Eczacı Paraf KOBİ ve Paraf Business kartlar kampanyaya dahil değildir.

Hangi Alışverişlerde Promosyon Kazanılır?

para7.webp

Kampanya kapsamında emekli müşteriler, 1 Temmuz - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında diledikleri sektörde ve tüm banka POS'larında yapacakları aylık 5.000 TL ve üzeri alışverişlerde 500 TL, toplamda 3.000 TL ParafPara kazanacaklar. Sanal kartlar, ek kartlar ve Sanal POS'tan yapılan işlemler de kampanyaya dahildir.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kampanyadan yararlanmak isteyen emekli müşteriler, emekli maaşlarını başka bir bankaya taşımaları halinde, kampanyadan yararlanma haklarını kaybederler. Alışverişlerin mutlaka kayıt olduktan sonra gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Geçmişe yönelik harcamalar kampanya kapsamına dahil değildir.

Kazanılan ParafPara işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak gün sonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenecektir. ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil edilmemektedir.