Emeklilere Ek Ödeme Müjdesi: 4A, 4B ve 4C Grubuna Zamlı Maaşın Yanı Sıra Ek Ödeme Onayı Geldi!

Emekliye Eylül ayı promosyon ödemeleri sona eriyor. Bankaların sunmuş olduğu promosyon desteklerinden SSK ve Bağ-Kur emeklisi yanı sıra 4C ve EYT emeklileri de yararlanıyor. Eylül ayının sonuna sadece 2 gün kala bankalar harekete geçti ve ekim ayı promosyon listeleri de yayınlanmaya başladı. Yeni bilgilere göre, emekliye ek ödeme onayı saat 10.45'te verildi. Bu onayla birlikte milyonlarca emeklinin cebi dolacak, zira bankalar emekli promosyon ücretlerine artış yaptı.

Emeklilere Ek Ödeme Müjdesi: 4A, 4B ve 4C Grubuna Zamlı Maaşın Yanı Sıra Ek Ödeme Onayı Geldi!

Emekli promosyon kampanyaları Eylül ayı için artık bitiyor. Ay sonuna sadece 2 gün kala emekliler için son çağrı ve duyurular yapılmaya devam ediyor. O banka emekliye 5.000 TL'ye kadar promosyon desteği sağlayacağını duyurdu. Saat 10.45'te yapılan açıklama doğrultusunda, Eylül ayı bitmeden başvuru yapan emekliler ek ödemeyi cebine koyacak.

Vakıfbank'tan Emekliye Dev Promosyon Desteği

Vakıfbank, emekli maaş aralığına göre promosyon verecek. Promosyon ücretleri 3000 TL ile 5000 TL arasında değişecek. Eylül ayı sonuna kadar başvuru şartı bulunuyor. Emekli maaşı alanlar, son başvuru tarihini kaçırmadan başvuru işlemlerini yapmaları durumunda promosyon alma şansına sahip olacak. Başvuru işlemleri mobil bankacılık üzerinden de yapılabilecek. Yani banka şubesine gitmeye gerek yok. Emekliler 30 Eylül 2023 tarihine kadar işlem yapabilirler.

2023/06/14/para11.jpg

Emekli Kredisi Desteği

Vakıfbank, 4A, 4B, 4C ve EYT emeklileri için kapılarını ardına kadar açıyor. Emekliye promosyon desteği imkanlarının yanı sıra Vakıfbank'tan düşük faizli emekli kredisi fırsatları da sunuluyor. Kampanyaya katılarak emekliye kredi desteğinden yararlanmak isteyen milyonlarca vatandaş, ay sonuna kadar bu fırsatı değerlendirebilir. 1 Ekim tarihinden itibaren Vakıfbank’ın kampanyaları da yenilenecek. Ancak bu yenilik olumlu yönde mi olacak yoksa olumsuz yönde mi, henüz bilinmiyor. Bu sebeple emekliler, Eylül ayının son promosyon fırsatlarını değerlendirmek için Vakıfbank'tan başvuru yapabilirler.